Buca’da Roman şenliği

Güncelleme Tarihi:

Buca’da Roman şenliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 11:40

BUCA Belediyesi, dayanışmayı artırma amacıyla Şirinyer Pazaryeri’nde 23 Ocak Cuma günü Roman Şenliği düzenleyecek. Şenlikte, konserler, dans gösterileri ile roman vatandaşlara çiçek stantlarının teslim töreni ve toplu nikah töreni gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Roman Şenliği saat 14.00’te bando konseri ile başlayacak. Daha sonra İzmirli Ömer ve ekibi katılımcılara müzik ziyafeti çekecek. Roman Yıldızları dans gösterisinin de yer alacağı şenlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Roman vatandaşlara çiçek stantlarının teslimini gerçekleştirecek. Çiçek stantları teslim törenin ardından şenlik coşkusu, Roman müziğinin sevilen ismi Çılgın Cemal’in konseri ile sürecek.

16 ÇİFTİN NİKAHI KIYILACAK

Şenlikte saat 19.00’da ise 16 çift için toplu nikah töreni düzenlenecek. Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşecek toplu nikah töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 16 çiftin nikahını kıyacak. Toplu nikah töreninin ardından gelinlerin çiçek atma ve pasta merasimi gerçekleştirilecek. Yeni evlenen çiftlerin dansları ile devam edecek Roman Şenliği "İzmirli Birol" ve ekibinin konseri ile son bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!