Bu zemin nasıl düzelecek

Güncelleme Tarihi:

Bu zemin nasıl düzelecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:42

PAZAR günü oynanacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapacak olan Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemini yine köstebek yuvasına döndü.

Haberin Devamı

Bu zemin nasıl düzelecek

Akhisar Belediyespor, Manisaspor ve Göztepe’nin kullandığı Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemininin bozulan bölümlerine serilen rulo çim, düzelmeye yetmezken pazar günü oynanacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı sorunu da ortaya çıktı.

10 Şubat’ta Akhisar Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının ardından bakıma alınan ve bozulan bölümlerine yaklaşık 4500 metrekare rulo çimin düzelmeye sebep olmadığı, pazar günü oynanan Manisaspor-Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında belli oldu.

17-18 gün süren yenileme çalışmaların ardından ilk maçta zeminin köstebek yuvası gibi çukurlarla dolu olduğu görülürken, futbolcular ve teknik adamlar duruma tepki gösterdi. Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, sahanın futbol oynmamaya elverişli olmadığını söyledi, "Zemin henüz oturmamış. Maç boyunca hem kendi oyuncularımın hem de rakip futbolcuların sakatlanmaması için dua ettim" dedi.

Sahanın bakımından sorumlu olan Akhisar Belediyesporlu yetkililerin bu sabah statta inceleme yaptığı, bozuk bölümlere yeniden yama yapacakları öğrenildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!