Bu takım tez konusu olur

Güncelleme Tarihi:

Bu takım tez konusu olur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2009 00:00

Temelini üç yıl önce attıkları bir ekiple hedefe yürüdüklerini söyleyen Özcan, çok çalışarak bu noktaya geldiklerini belirterek, “Hiçbir şey tesadüf değil. Bizi incelesinler. Üniversitede tez konusu oluruz” dedi.

Haberin Devamı

Hedef Bank Asya Ligi

? Ege futbolunun yükselen değeri Akhisar Bld, 2. Lig’deki ikinci sezonunda rakiplerinin 9 puan önünde namağlup Play-Off’a koşarken bu müthiş başarının mimarlarından Teknik Direktör Atilla Özcan DHA’ya ilginç açıklamalar yaptı. “Bu takım üniversetilerde tez konusu olur” diyen Özcan, üç yıl önce temelini attıkları bir ekiple hedefe yürüdüklerini belirterek, “Hiçbir şey tesadüf değil. Çok çalışarak buralara geldik. Şimdi hedef Bank Asya Ligi” şeklinde konuştu.

Egeli oyuncuya öncelik

? Futbolcunun yemeğinden ailesine kadar her şeyiyle ilgilendiklerini dile getiren Atilla Özcan, oyuncu seçiminde yakın çevreden olmasına özen gösterdiklerini belirterek, “Transferde Ege dışına çıkmamaya çalışıyoruz. Çünkü Karadeniz’den, Doğu’dan gelen bir çocuğun uyumu zor oluyor. Anasını, babasını özlüyor. Kendisini futbola veremiyor. Oysa biz futbolcu kendisini ev ortamında hissetsin diye tesislerde ev yemeği çıkarıyoruz. Bu ayrıntılar çok önemli” dedi.

Pahalı transfer yapmam

? Kadroda 8 futbolcunun altyapıdan yetiştiğini, bunların 4-5’inin direkt oynadığını sözlerine ekleyen Özcan şöyle devam etti: “Pahalı transferlerle kulübün geleceğini ipotek altına almam. İdmanı seven oyuncu isterim. Özel antrenman yaptırırım. Bazı futbolcuyla üç saat sahada kaldığım olur. Bir maç eksiğimizi düşünürsek 12 puan öndeyiz. Play-Off garanti gibi. İkinci takım ya Turgutlu ya Göztepe olsun. Konya Şeker’i istemem. Hem iyi takım hem de paraları var.“

Göztepe özüne dönmeli

? Bu hafta karşılaşacakları Göztepe’nin Türk futbolunda çok özel bir yeri olduğunu belirten Özcan rakipleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Göztepe’nin Efsane Takımı’ndaki futbolcuların çoğu arkadaşım. Rahmetli Gürsel Ağabey hocalığımı yaptı. Bu tür kulüplerde çalışmak zor. Çünkü uzun vadeli planlama yapamazsın. Taraftar, kamuoyu, medya hemen başarı ister. Ama bakın Efsane Takım’a, çoğu kendi çocukları. Bence Göztepe özüne dönmeli.”

Bir Göztepe anısı

Haberin Devamı

“Ben Manisa’da oynarken Göztepe ile özel maç yapıyoruz. Bir pozisyonda Fuji Mehmet topu taca atınca Gürsel Abi’nin, ‘Sen koskoca Göztepe’nin futbolcususun. Topu nasıl taca atarsın!’ diye çıkışmasını unutmuyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!