Bu stat hepimizin

Güncelleme Tarihi:

Bu stat hepimizin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2011 00:00

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, KSK’nin Çiğli’de yapmayı planladığı stat konusunda kendisine bilgi verilmediğini öne sürerek tesisin tanıtım toplantısını terkeden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı, projeye destek vermeye çağırdı.

Haberin Devamı

Durak, “Arkadaşımız heyecanlanmış olabilir. Burada Büyükşehir Belediyesi’nin plan çalışmaları ile ilgili bir konu var. Büyükşehir’den geçtikten sonra Çiğli de kendi tasarrufunu ve ruhsat ile ilgili taleplerini gündeme getirir ve gereğini yapar” şeklinde konuştu.

Sahip çıkmalıyız

Herkesin ayrım yapmadan birbirinin projesine sahip çıkmasını isteyen Durak şöyle devam etti: “Bugüne dek kimsenin hakkına, hukukuna saygısızlık yapmadık. Ufak tefek nazireler, kıskançlıklar olabilir ama bunların hepsi İzmir’e yapılıyor. Marina, tramvay, kongre merkezi ve üniversite gibi projelerimiz hayata geçerse başarılı oluruz. Bu işin siyaseti olmaz. Eğer bir saatin bir tarafında sıkıntı olursa çalışmaz, durur. Sorunu birlikte çözmemiz gerekir.”

Başkan Kocaoğlu yorum yapmadı

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka’nın Çiğli’de yapmayı planladığı stat projesiyle ilgili yorumda bulunmadı. Kocaoğlu, konunun önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme alınacağını hatırlatarak dosyayı görmeden değerlendirme yapmanın doğru olmadığını bildirdi. Proje önce imar, ardından hukuk komisyonlarında görüşüldükten sonra Meclis’e gelecek. Kararın en geç önümüzdeki ay sonunda verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!