Bu oyuncaklar elde kalmasın

Güncelleme Tarihi:

Bu oyuncaklar elde kalmasın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 00:00

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kula Halk Eğitim Merkezinde,engellilere istihdam sağlayan 'Ekolojik Oyuncak Atölyesi'nde üretilen oyuncakları,pazarlanma konusunda çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Kula Halk Eğitim Merkezi bünyesinde iki yıl önce açılan ve engellilere istihdam sağlayan, ‘Ekolojik Oyuncak Atölyesi’nde üretilen oyuncakların pazarlanması konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmalara başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, 2 yıl süren projenin finansını Türkiye İş-Kur’un karşıladığını belirterek şunları söyledi:

Atölye sürmeli

“Atölyedeki kursumuzdan 30 engeli vatandaşımız mezun olurken, bunun 15’i hala atölyede oyuncak üretmeye devam ediyor. 4 ay sonra proje bitiyor ve İş-Kur desteğini çekiyor. 4 ay sonra atölye kendi ayakları üzerinde durmaya çalışacak. Projeyi ayakta tutmak zorundayız. Oyuncakların pazarlanması konusunda çalışmalara başladık. Üretilen sağlıklı ekolojik oyuncakları önce anaokullarına pazarlamayı düşünüyoruz. Atölyemiz günde 100 oyuncak üretme kapasitesine sahip. Pazarlama ve üretim aşaması konusunda bir çok kurumumuz hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuyor’’.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!