Bu maç kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu maç kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2012 00:00

Balıkesirspor ile Turgutluspor, bugün Balıkesir Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak. 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren iki ekibin randevusu saat 13.30’da başlayacak.

Haberin Devamı

Hakem Sertan Bakan

İkinci Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren iki Ege temsilcisi Balıkesirspor ile Turgutluspor, bugün Balıkesir’de kozlarını paylaşacak. Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak zorlu randevuyu Sertan Bakan, Yusuf Bozdoğan, Hakan Karayel hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları açık tribün 5, kapalı tribün 15 lira. Turgutlusporlu taraftarlar, müsabakayı kale arkasında kendilerine ayrılan özel bölümde izleyecek.

Centilmenlik çağrısı

Grupta 35 puanla ikinci sırada yer alan Balıkesirspor’da cezalı olan Muhammed, Mustafa, Caner ve Ali Akburç ile hafta içinde sakatlanan Onur forma giymeyecek. Son üç maçını kazanarak puanını 29’a yükseltip beşinci sıraya yerleşen konuk Turgutluspor’da ise sakatlığı süren Murat Karakoç dışında eksik yok. İki takımın kurmayları, centilmence geçecek bir doksan dakikanın sonunda hak eden tarafın kazanması dileğinde bulundu..

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!