Bu kalp seni unutur mu

Güncelleme Tarihi:

Bu kalp seni unutur mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2012 00:00

Kendisi gibi futbolcu olan ve trafik kazasında ölen ağabeyinin anısını yaşatmak için Adanaspor’dan sonra siyah-beyazlı kulüpte de özel forma numarası seçen Emrah, “Onu unutmayacağım” dedi.

Haberin Devamı

ALTAY’ın ara transferde Adanaspor’dan kiraladığı Emrah Bedir’in siyah-beyazlı ekipte seçtiği forma numarasının ardından, duygu yüklü bir hikaye ortaya çıktı. 1.5 yıl önce, kendisi gibi futbolcu olan ve 2 numaralı formayı giyen ağabeyi Ergün Bedir’i henüz 30 yaşındayken trafik kazasında kaybeden genç futbolcu, onun anısını yataşmak için eski takımı Adanaspor’da 2 numara giymeye başladı. Altay’a transfer olunca da 2 numaralı formayı isteyen Emrah, sezon başında bu numaranın K.Erciyes’e giden Volkan Özcan’a tescillendiğini öğrenince formül aramaya koyuldu.

Mersin’in plaka kodu

Ağabeyinin Anamur Belediyespor’da oynadığını dikkate alan Emrah Bedir, bunun üzerine Anamur’un bağlı olduğu Mersin’in trafik plaka kodu olan 33 numaralı formayı seçti. 2 numarayı giyemediği için üzgün olduğunu belirten genç futbolcu, “Federasyon’a Volkan’ın adına tescillenen forma sezon içinde başka futbolcuya verilmediği için ben de 33 numarayı aldım. Formanın sırtına da kendi ismimden önce, ağabeyimin adının baş harifi olan “E”yi ekledim. Elbette herkesin kardeşi kıymetlidir. Ancak ben, çok yakın olduğum ağabeyimi zamansız kaybettim. Bu yüzden onu formamda yaşatıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!