Bu kafeyi çok sevdiler

Güncelleme Tarihi:

Bu kafeyi çok sevdiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 02:04

BUCA Belediyesi’nin ilçede okuma oranını arttırmak adına hayata geçirdiği Kitap Kafe’nin geride kalan 8 aylık sürede Bucalıların gözde mekanı haline geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Okuma alışkanlığı arttırmak ve gelecek nesillere daha aydınlık bir Buca yaratmak hedefiyle kurulan Kitap Kafe ve Mini Sahaflar Sokağı’nda romanlardan hikaye kitaplarına, masallardan çocuk kitaplarına kadar bütün kitlelere hitap edebilecek 6 binden fazla eser yer alıyor. Yedigöller içerisine kurulan Kitap Kafe, şehrin yoğun temposundan kurtulmak isteyenlere Yedigöller’in manzarası ve temiz havası ile dinlenme olanağı sağlarken; bünyesinde bulundurduğu binlerce kitap ile de ziyaretçilerine kitap okuma keyfi yaşatıyor. Vatandaşlarda okudukları kendi kitaplarını bağışlayabiliyor.

Bünyesindeki binlerce kitap ile her yaştan kesime hitap eden Kitap Kafe’yi yeni keşfettiğini ve Buca’da böyle bir mekanın olmasına şaşırdığını söyleyen kafe ziyaretçilerinden Gülay Ayva, kitap okumayı çok sevdiğini ve bu tutkusunu evinin dışında bir mekanda da gerçekleştiriyor olmaktan keyif aldığını dile getirdi. Kitap Kafe’yi çok sevdiklerini söyleyen gençler de boş zamanlarını burada değerlendirmekten keyif aldıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!