Bu fuar kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu fuar kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 11:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Türkiye’nin en modern ve en büyük fuar merkezi Fuar İzmir’de, 27-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 6. Olivtech ile 7. Ekoloji İzmir, ünlü yemek şefleri Refika Birgül ve Özgür Şef’i ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bu fuar kaçmaz

Olivtech - 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek olan "Ünlü Şefler İle Yemek Şovu" Fuar İzmir’in C holünde organize edilecek. 28 Nisan’da Refika Birgül’ün, 29 Nisan’da ise Özgür Şef’in leziz tariflerini birebir izleyecek olan fuar ziyaretçileri, şeflerin mutfak sırları hakkında da bilgi sahibi olacak.

"Mucize Lezzetler" programının yapımcısı, "Refika’nın Mutfağı" internet sitesinin kurucusu ve yazar Refika Birgül, zeytinyağının ekolojik sebzelerle buluşmasından doğan leziz menüsüyle kısa sürede lezzetli yemek yapmanın püf noktalarını paylaşacak. Öte yandan hazırladığı muhteşem et yemekleriyle ünlü Özgür Şef’in menüsünde ise zeytinyağı ile harmanlanmış et yemekleri ile balık olacak.

Haberin Devamı

Bu fuar kaçmaz



Olivtech Fuarı adresinden doldurulacak anket ile 5 şanslı ziyaretçi, şeflerin yemek şovu sırasında ortaya koydukları lezzetleri tatma imkanı bulacak. "Ünlü Şeflerle Zeytinyağlı Yemek Gösterileri" Fuar İzmir C Holü’nde 11.00-14.00 ve 17.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen fuarların son tüketiciye giriş ücreti 10 lira olarak belirlendi. Tek bir biletle iki fuarın birden ziyaret edilebileceği fuarlar, Cumartesi günü de ücretsiz olarak gezilebilir. C ve D holü arasında yer alacak Sağlıklı Pazar ise 4 gün boyunca tüm ziyaretçilere açık olacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!