Bu fırtına dinmez

Güncelleme Tarihi:

Bu fırtına dinmez
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2009 00:00

Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın sözleşmesini yenileyip istikrarı seçen sarı-lacivertliler, kadrosunun iskeletini korurken şu ana kadar altı takviye yaptı. Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, 1.Lig'in en iyi kadrolarından birine sahip olduklarını söyledi.

GEÇEN sezon 2.Lig'de fırtına gibi esip rekorlar kırarak Bank Asya 1.Ligi'ne çıkan Bucaspor, aynı hızla yoluna devam edip Süper Lig'e ismini yazdırmak istiyor. Karşıyaka ve Altay'la birlikte İzmir'i 1.Lig'de temsil edecek sarı-lacivertli ekip, geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde korurken tecrübeli oyuncular alarak gücüne güç katmaya çalıştı. Şu ana kadar altı takviye yapan Fırtına, İzmir'de davet ettiği Brezilyalı file bekçisi Luiz Carlos'u beğenmesi halinde imza attırıp transfer defterini kapatacak.

TECRÜBELİ OYUNCULAR

ÈTeknik Direktör Kemal Kılıç'ın isteği üzerine geçen sezon başarılı olan kadrosunun iskeletini koruyan Bucaspor; Mustafa Güngör, Mesut, Erkan Taşkıran, Süleyman, Hüseyin Akmaz, Hüseyin Kar, Altan, Olcay, İlker ve Ergin'le yolarını ayırdı. Karşıyaka'da umduğunu bulamayan santrfor Yunus'un yanı sıra son iki sezonda Kocaeli ve Manisa'da şampiyonluk yaşayan Erman Güraçar'ı renklerine katan Fırtına, Kocaeli'den Serkan ve Berkay, Kasımpaşa'dan Onur, Manisa'dan Burak'ı da transfer etti.

KURMAYLAR UMUT YÜKLÜ

ÈBasın Sözcüsü Mehmet Bektur bu sezon hedeflerinin ilk altıya girmek olduğunu belirterek, ’’Bank Asya 1.Ligi'ndeki en iyi kadrolardan birine sahip olduğumuza inanıyorum. İskelet kadromuzu korurken, yeni takviyeler yaparak takımımızı daha da güçlendirdik. Teknik Direktör Kemal Kılıç'la sözleşme yenileyerek istikrarı seçtik. Bucaspor, İzmir takımları içinde bu yıl da yeni rekorlara imza atacaktır’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!