Boş alanda doğum yaptı, ölü bebeği bırakıp kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Boş alanda doğum yaptı, ölü bebeği bırakıp kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 01:09

İZMİR’in Konak İlçesi’nde apartmanların arasındaki boş alanda doğum yapan kimliği belirsiz kadın, bebeğini bırakıp kaçtı. Beton zeminde doğum kesesi ve kordonunun yanında yüzüstü yatan bebeği Görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, kız bebeğin ölü olduğunu saptadı. Polis, bebeği bırakıp kaçan annenin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Hatay Semti Halil Rıfatpaşa Caddesi 431/B arkasında, apartmanların arasında bulunan boş alanda yeni doğmuş, çıplak bir bebek görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, doğum kesesi ve kordonunun yanında yüzüstü yatan kız bebeğin ölü olduğunu belirledi. Polis çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Bu alana sokaktan girişin bulunduğu, bebeğin yüksekten atılmadığı, doğumu burada gerçekleştiren kimliği belirsiz annenin, ardından kaçtığının düşünüldüğü belirtildi.

Polis, doğum yaptıktan sonra bebeğini burada bırakıp kaçan annenin yakalanması için çalışma başlatırken, kentteki hastanelerin de aşırı kanama şikayetiyle başvuran olup olmadığıyla ilgili izlenmeye alındığı bildirildi.

Talihsiz bebeğin cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bebeğin ölü mü doğduğu, yoksa sonradan mı öldüğünün otopsiyle anlaşılacağı belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!