Bokwa heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Bokwa heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2015 14:53

BAYRAKLI Belediyesi, "Alfabe ve rakamlar ile dans et terle" sloganıyla, Güney Afrika dans stilinin, aerobik adımlamaları ile hip hop enerjisinin karışımından oluşan cardio egzersiz programı Bokwa için kurs düzenleyecek.

Haberin Devamı

Dünya'nın en popüler spor dallarından birisi durumunda olan Bokwa için, Bayraklı Belediyesi de harekete geçti. Bokwa tanıtım amaçlı 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu'nda ücretsiz eğitim düzenledi. Bu kurslarda eğitmen olmak isteyenlere ise, Behram Üstün tarafından uluslararası geçerliliği olan belgeye sahip olabilmeleri için eğitim verileceğıi açıklandı.


YAKLAŞIK BİN KALORİ HARCATACAK
"Alfabe ve rakamlar ile dans et terle" sloganıyla, Güney Afrika dans stilinin, aerobik adımlamaları ile hip hop enerjisinin karışımından oluşan cardio egzersiz programı Bokwa'yı, sporcunun ister yüksek isterse düşük performansta uygulayabildiği açıklandı. 4 yaşından, 75 yaşına kadar hareket edebilen harfleri ve sayıları okuyabilen herkes için hazırlanmış, popüler müzikler eşliğinde yapabilen Bokwa'yla, 60 dakikada 750 ila1000 kalori harcanabildiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!