Bodrum'dan ayrılamıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrumdan ayrılamıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 01:15

AVRUPA'nın en büyük futbol takımlarından Chelsea'nin patronu ve ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç, 'Eclipse' adlı yatıyla Bodrum çevresindeki cennet koylarını gezmeye devam ediyor. 4 Eylül'den beri bölgede bulunan Abramoviç, bugün Göltürbükü'ndeki bir beach clup'ı kapattı.

Haberin Devamı


Tatilini uzatıp, 1.2 milyar dolar değerindeki 165 metre uzunluğundaki ultra lüks 'Eclipse' yatıyla Bodrum'dan dün sabah Hisarönü Körfezi'ne geçen Abramoviç, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımının başkanı Alexander Yaroslavski ve yakınlarıyla sık sık tekneden bot ile ayrılıp, koyları gezdi. Körfezdeki lüks bir otele giden Abramoviç burada kısa süre tenis oynadıktan sonra tekrar yata döndü. Ardından 50 metrelik, çift direkli yelkenli yatı 'Vertigo' adlı yatına geçen Abramoviç bir süre, yelken keyfi yaptı. Akşam saatlerinde ise Abramoviç ve beraberindekiler Datça Knidos Burnu'na geçti. Bot ile burada da koyları gezen Abramoviç saat 18.00 sıralarında yatının üzerindeki helikoptere binerek Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina'nın pistine indi. Yatı ve yelkenlisi ise ardından marinaya ulaştı. Abramoviç, helikopterin havalanışı sırasında, şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Helikopterin bir ara yatın baca ve radar antenine çok yaklaşması yürekleri ağza getirdi. Akşam yemeğini marinadaki bir balık restoranında yiyen Abramoviç'in korumaları gazetecilerin fotoğraf çekmesini önledi.

Haberin Devamı


BEACH CLUP KAPATTI
Abramoviç, bugün ise Göltürkbükü Koyu'nda bugün sabah saatlerinde bota binerek yakınları ile birlikte lüks bir beach cluba gitti. Abramoviç ve yakınlarının güneşlendiği turistik tesisin beach club bölümüne kimse alınmazken, yabancı botların yaklaştırılmadı. İskelede güneşlenen Abramoviç ve yakınlarına garsonlar bol bol içecek servisi yaptı. Abramoviç'in üç gün daha Bodrum koylarında tatilini sürdüreceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!