Bodrum'da son gün izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda son gün izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 01:10

BODRUM'da bayram tatilini geçirenler, son gün de düzenlenen çeşitli etkinliklerde eğlencenin tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Tatil için Bodrum'u seçenler, bayramın ilk gününden itibaren farklı seçenekler sunan mekanlarda hazırlanan programlarla eğlendi.

Bodrumda son gün izdihamı

Tatilciler gece geç saatlere kadar süren konser, animasyon ve dans gösterileri gibi etkinliklerle stres attı. Bayramın son gününde Moss Club'ta Ece Seçkin, Club Posh'ta Tan Taşçı, Club Catamaran'da DJ David Vandetta, Sahne İstanbul'da Demet Akalın, Marina Yacht Club'ta Zafer Çebi Orkestrası eşliğinde Fatih Erkoç, B&B Dining& Lounge Club'ta Zeynep Casalini gibi birbirinden ünlü isimler sahne aldı.

Bodrumda son gün izdihamı

Haberin Devamı

Pop müzikte son dönemdeki çıkışıyla kendinden söz ettiren Ece Seçkin, Moss Clup'ta bu yaz sezonunda ikinci kez sahne aldı. 2012 yılında 'Bu ne yaa' adlı ilk stüdyo albümü, 2014'de 'Şok oldum' teklisinin ardından son olarak 'Aman aman' adlı ikinci stüdyo albümü yayınlayan Seçkin, 1.5 saat sahnede kaldı. Seçkin, klip çektiği şarkıların yanı sıra pop müziğin dillerden düşmeyen eserlerine yer verdi. Club Posh'ta sahne alan Tan da sahne performansının yanı sıra şarkıları ve esprili diyaloglarıyle eğlenceye renk kattı. Fransız Dj David Vandetta'da yüzer disko Club Catamaran'da plaklarını döndürdü. Vandetta, zaman zaman seyirciler arasına giren kemancı partneri ile tatilcilere bol ritimli bir eğlence sundu. Dansçılar, geceye renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!