Bodrum tıklım tıklım

Güncelleme Tarihi:

Bodrum tıklım tıklım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2014 11:39

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde aşırı sıcaklar nedeniyle yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Plajlarda adım atacak yer kalmazken bazı beach clublar serinletici köpük partisi düzenledi.

Haberin Devamı

Bodrum İlçesi'nde son bir hafta içerisinde artan hava ve deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahiller yerli ve yabancı turist akınına uğradı. 40 derecenin üzerinde hava ve 20 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'un Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez plajları turistlerle doldu sahillerde adım atacak yer kalmadı. Aşırı sıcaklardan kavrulan turistlerin serinlemesi amacıyla Gümbet Plajı'ndaki Alora Beach Clup'ta soğuk köpük partileri düzenlenmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler müzik eşliğinde köpük partisinde dans etti, eğlendi.

"REZERVASYON YAPMADAN GELMEYİN"

Bodrum Oteller ve Turistik İşletmeler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt yaptığı açıklamada "Turizm sezonunda Bodrum için hareketlilik biraz geç başlamış olabilir ama şu anda tesislerimizdeki doluluk oranı yüzde 100'lere ulaştı. Bu nedenle bayramda Bodrum'a gelecek olan özellikle yerli turistlerimize, tatilde sıkıntı yaşamamaları için mutlaka rezervasyon yaptırarak gelmelerini öneriyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Bodrum hava sıcaklığının hafta sonunda etkisini arttıracağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!