Bodrum’da moda gecesi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da moda gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

Türkiye’nin ünlü modacıları Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Cengiz Abazoğlu, Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, İdil Tarzi, Hatice Gökçe ve Bihter Aida Pekin’in birer kıyafetle katıldığı sergi ilgi gördü.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin 9 ünlü modacısı, Bodrum’un yalı Beldesi’nde, ‘Fashion is Art- Moda Sanattır Sergisi’nde buluştu. İstanbul Modern Sanatlar Galerisi ve Kempinski Barbaros Bay Hotel organizasyonuyla düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü modacıları Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Cengiz Abazoğlu, Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, İdil Tarzi, Hatice Gökçe ve Bihter Aida Pekin’in birer kıyafetle katıldığı sergi yerli ve yabancı turistlerinde büyük ilgisini çekti. Kempinski Barbaros Bay Hotel Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışını otelin Fransız Genel Müdürü William Latour, Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Oflazoğlu ve sanatçılar birlikte yaptı.

200 davetli katıldı

Serginin açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Şinasi Altıner, gazeteciler Reha Muhtar, Kenan Erçetingöz, ressam Burhan Doğançay, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet Tufan Turan ve yaklaşık 200 seçkin davetli katıldı.
HSBC Özel Bankacılık’ın desteği ile düzenlenen ve 12 Eylül 2010 tarihine kadar açık kalacak serginin açılışında konuşan Latour “Bodrum’un sanat dünyasına merhaba dedik. Modanında sanat olduğu varsayımından yola çıkarak düzenlediğimiz sergiye gösterilen ilgi hepimizi mutlu etti. Turizm sezonunda benzer kültür ve sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Latin müziği

Haberin Devamı

Birbirinden ilginç kıyafetlerin yer aldığı sergiye tül, koton ve kumaş üzerine dökülen alçıdan yaptığı elbiseyle katılan Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Bahar Korcan, elde edilecek gelirin Moda Tasarımcıları Derneği’ne bağışlanacağını belirtti. Barbadoslu caz sanatçısı Joy da söylediği latin müzikleri ile renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!