Bodrum’da jigolo operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da jigolo operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2011 20:30

Her yaştan kadın turistlerle para karşılığı birlikte oldukları ileri sürülen kişilerle ilgili çalışma başlatıldı. Polis, Bodrum’da altı kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

BODRUM İlçe Emniyet Müdürlüğü, internette 100 ile 200 dolar arasında değişen rakamlarla müşteri bularak jigolo hizmeti veren Türkiye’de 26 site olduğunu belirledi. Bu sitelerde altı aylık takip sonucu, jigoloların Muğla’nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ile Aydın’ın Didim ve Kuşadası ilçelerinde üslendiği belirlendi. Bu ilçelerin emniyet müdürlükleriyle bağlantı kuruldu. Polis, perşembe günü Bodrum’da altı otel, üç villa ile çok sayıda bar ve diskoya operasyon düzenledi.

Mavi tur bahane

Operasyonda, jigololuk yaptığı ileri sürülen altı kişi gözaltına alındı. Zanlıların, dört tekneyle gruplar halinde, 4-6 günlük mavi turlar düzenlediği, yaş farkı gözetmeksizin kadınlarla oldukları ortaya çıktı. Sorguları süren altı kişinin işlemlerinin ardından adliyeye göndeerileceği bildirildi. Diğer ilçelerdeki operasyonların ise sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Kalite düşüyor olaylar çıkıyor

Polis, bu tür kişilerin turizmde kaliteyi düşürdüğünü, dayak, hırsızlık ve uyuşturucu gibi bir çok olayın sebebi olduğunu belirterek, yaz sezonunun başlamasıyla operasyonların artacacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!