Blues sevenlere iyi haber

Güncelleme Tarihi:

Blues sevenlere iyi haber
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2012 00:00

Türkiye’nin dört bir yanına 23 yıldır blues müziğini taşıyan ‘Efes Pilsen Blues Festival’, bu yılki yolculuğunu, İzmir'de gerçekleşecek iki konser ile noktalayacak.

Haberin Devamı


 Efes Pilsen Blues Festival 23 kapsamında İzmir Arena, 7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi akşamları, üst üste iki gece Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini ağırlayacak.
Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen, Efes Pilsen Blues Festival, bu yıl 23. kez Türkiye yollarında. 19 il ve 22 konseri geride bırakan festivalde, sıra şimdi de, bu yılki yolculuğun son durağı olan İzmir'e geldi. Efes Pilsen Blues Festival 23'ün 20. durağı olan İzmir'de, iki gece üst üste blues rüzgarları esecek. İzmirliler, 7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi akşamları İzmir Arena'da saat 19.30'da başlayacak konserlerde blues’un bol ödüllü yıldızlarıyla buluşacak.

Grammy ve Emmy başta olmak üzere birçok uluslararası prestijli organizasyonda ödüle layık görülen armonika blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Efes Pilsen Blues Festival 23 kapsamında İzmir'de düzenlenecek final konserlerinin önemli isimlerinden biri. Billy Branch'ın özel konuğu olarak festivale katılan, genç yaşlarda blues ve R&B seslendirmeye başlayıp kariyerinde Junior Wells, Jimmy Dawkins, Bobby Rush, Buddy Guy, Albert King, Professor Eddie Lusk ve B.B. King gibi önemli isimlerle aynı sahneyi paylaşan, Mississippili blues sanatçısı Zora Young da İzmir'de sahne alacak.

Haberin Devamı

Teksas Blues tarzının en önemli temsilcilerinden olan elektronik blues gitaristi Smokin' Joe Kubek & Bnois King'in de sahne alacağı Efes Pilsen Blues Festival 23'ün en büyük sürprizlerinden ve keyifli dinletilerinden biri ise 2009 Blues Müzik Ödülleri'nde “En İyi Yeni Sanatçı” ödülü, 2010 ve 2011'de “En İyi Baterist” ödülüne layık görülen, Legendary R.L. Burnside'ın torunu ve dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside'in festivale özel gitar performansı olacak.
Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde bu yıl 24 yaş üstü katılımcılara açık olacak Efes Pilsen Blues Festival 23'ün biletleri Biletix'ten satışa sunuluyor. Bilet fiyatı ise ön satışta tam 35 TL, indirimli 25 TL (kapıda tam 40 TL, indirimli 30 TL) olacak.

Haberin Devamı

FACEBOOK'TAN CANLI
Efes Pilsen Blues Festival 23'ün, İzmir'deki konserlerini yerinde izleyemeyen müzikseverleri Facebook sayfası üzerinden çok özel bir sürpriz bekliyor. Efes Pilsen Blues Festival 23 heyecanını, canlı olarak resmi Facebook sayfası üzerinden yayınlanacak. Canlı Facebook İzmir konseri coşkusunu yaşamak için 7 Aralık Cuma saat 19.30'da facebook.com/bluesfestival adresinde olmak yeterli olacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!