Bitez, kendileri gibi pırıl pırıl oldu

Güncelleme Tarihi:

Bitez, kendileri gibi pırıl pırıl oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 01:49

DENİZ Temiz Derneği TURMEPA Bodrum Şubesi'nin öncülüğünde düzenlenen 'Sahillerimiz Temiz Kalsın' kampanyasında 16 öğrenci plaj ve koylarda bir traktör çöp topladı.

Haberin Devamı

Deniz Temiz Derneği TURMEPA Bodrum Şubesi tarafından başlatılan Sahillerimiz Temiz Kalsın kampanyasında TED Bodrum Koleji'nde öğrenim gören 16 ilkokul öğrencisi Bitez ve Adaboğazı sahilinde temizlik yaptı, çevre ve doğa koruması hakkında bilgi aldı. Bodrum Şubesi Başkanı Yaman Olgaç ve Genel Sekreteri Ethem Güzelgün, çocuklara çevre ve doğanın korunması ile atıkların toplanmasına ilişkin bilgi verdi.

Bitez, kendileri gibi pırıl pırıl oldu

Daha sonra sahile dağılan çocuklar 3 saat içerisinde yaklaşık bir traktör çöp ve atık madde topladı, sahili pırıl pırıl yaptı. Güzelgün, dernek olarak ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen kampanyada hem teorik hemde pratik bilgiler verildiğini belirterek "Amacımız küçük yaşlardan itibaren çevre ve doğa koruma bilincini geliştirmek, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir çevre oluşmasını sağlamak. Kampanya ve etkinliğe katılan öğrencilerin istekli olması, ileriye yönelik umutlarımızı arttırdı, etkinliklerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!