Bir de yüz bulsa

Güncelleme Tarihi:

Bir de yüz bulsa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 01:15

ELAZIĞ’da güzellik salonu işleten Dilek Sürgün (34), 25 Temmuz 2004’te bindiği taksi mıcırda kayıp takla atınca yaralandı. Yüzü parçalandığı için 60’ın üzerinde ameliyat geçiren Sürgün, 4 yıl önce Milas’a taşındı. 6 yıl tedavileri dışında, dışarı çıkmayan Sürgün, 2 yıl önce annesinin ısrarıyla çarşıya gitti. Çarşıda dolaşırken Sürgün’ü gören Hüseyin Ünlü, ilk görüşte aşık oldu, arkadaşlık teklif etti. Ancak Sürgün kabul etmedi. Bunun üzerine Ünlü, internetten ulaştığı Sürgün’le mesajlaşarak arkadaşlığını ilerletti.

Haberin Devamı

Hoş geldin İsmail Eren
Sürgün de Ünlü’nün aşkına karşılık verince ikili durumu ailelerine anlattı. Geçen yıl evlenen çiftin önceki gün Milas 75’inci Yıl Devlet Hastanesi’nde bir erkek bebekleri dünyaya geldi. 2 kilo 800 gramlık bebeğe İsmail Eren adı verildi.
Dilek Ünlü, hamilelik nedeniyle ertelediği, Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde birinci sırada olduğu yüz naklini donör bulunduğunda hemen gerçekleştirmek istediğini belirtti. Ünlü, “Yüzüm nedeniyle 6 yıl sokağa dahi çıkmamıştım. Hüseyin ile tanıştım, evlendim, hayata bağlandım. Bugün de bebeğim dünyaya geldi, öyle mutluyum ki acılarımı unuttum. Hayatın ne kadar güzel ve anlamlı olduğunu anladım. Kimse asla umudunu yitirmesin. Ankara’dan beklediğim yüz nakli haberi gelirse hemen gideceğim” dedi.

Haberin Devamı

Sıkıntıları da var
Geçen yıl bir mobilya mağazasıyla eşya için anlaştığını, parasının yarısını peşin verdiğini, kalanı senet yaptığını belirten Hüseyin Ünlü de şunları söyledi:
“Bir gecede iflas gerekçesiyle dükkanı boşalttı. Eşyayı alamadım, senetler işleme kondu, maaşıma haciz geldi. Düğünü dahi kaymakamlıkla Milas Belediyesi’nin destekleriyle yapabildim. Allah bana gönlü, kalbi güzel bir eş verdi. Şimdi de bebeğimi kucağıma aldım. Eşime bir kez daha aşık oldum, bana böyle güzel bir çocuk verdiği için. Şimdi en büyük sıkıntımız, arada sırada alamadığımız maaşımla borcumu ödeyememek. Hacizli maaşın bir bölümü her ay kesiliyor. Akrabalarımızın desteğiyle ayakta durabiliyoruz. Ne kadar zor olsa da eşim ve çocuğum için gerekirse, 24 saat çalışmaya hazırım. Onlar benim her şeyim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!