Bergama'ya Japon gelin geldi

Güncelleme Tarihi:

Bergamaya Japon gelin geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 16:44

- İZMİR'in Bergama İlçesi'nde yaşayan turist rehberi Serkan Demirbaş (28) 1 ay önce Japonya'da hayatını birleştirdiği Japon Shoco Shimomura (30) ile Bergama'da Türk usulü düğünle dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Bergama'nın Yenikent Mahallesi'nde yaşayan turist rehberi Serkan Demirbaş, bir grup gezisi sırasında tanıştığı Japon Shoco Shimomura'ya gönlünü kaptırdı. Arkadaşlıklarını ilerleten ve 1 ay önce Japonya'da nikahları kıyılan çift, Yenikent Mahallesi Düğün Salonu'nda yapılan davullu, zurnalı düğünle evlendi. Türk müziklerine alıştığı gözlenen Shoco Shimomura, performansı ile salonda bulunan misafirlerden tam not aldı. Shimomura, "Serkan'ı çok sevdim hepinize teşekkür ederim mutluyum" derken, Serkan Demirbaş da duygularını şöyle dile getirdi:
"Bu bizim en mutlu günümüz. Eşimle beraber mutlu bir beraberliğe ilk adımımızı atıyoruz, çok mutluyuz. Japonya'dan gelin almak çok farklı bir duygu ama biz birbirimizi sevdiğimiz için çok önemli değil. Aramızdaki kültür ve gelenek farkını zamanla aşarız, çok mutluyum."

Haberin Devamı

GELİNİN AİLESİ ÖNCE ENDİŞELENMİŞ

Bergamaya Japon gelin geldi

Kızlarının Türkiye'den biriyle evlenmek istediğini duyunca önce çok endişelendiklerini ve üzüldüklerini söyleyen gelin Shoco'nun babası Takao Shimomura ve annesi Fumiko Shimomura "Damadımız Serkan'ı tanıdıktan sonra ve nasıl bir insan olduğunu gördükten sonra rahatladık. Kızımızın evlenmesinde sakınca görmedik. Kızımızı ona gönül rahatlığıyla emanet ediyoruz. Bir ömür boyu mutlu olsunlar" dedi.
Düğün Türk müzikleri ile yapılan dans gösterilerinin ardından, geleneksel takı merasimi ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!