Belediyeden ücretsiz binicilik kursu

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden ücretsiz binicilik kursu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2012 10:29

Denizli Belediyesi, 6-12 yaş grubu tüm çocuklar için ücretsiz binicilik kursu açtı. AK Parti'li Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yakın zamanda binlerce çocuğumuz ata sporumuzu öğrenmiş olacak” dedi.

Kursa katılmak isteyen çocukların velileri, iki fotoğrafı ve nüfus cüzdanı örneğiyle Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne müracaat edebilecek. Kurslar, Pazartesi hariç, saat 09.00-11.00 ile 16.00-22.00 arasında 2 farklı grup olarak verilecek. İsteyen kursiyer, dilediği gruba katılarak binicilik eğitimi alabilecek. Kayıt işlemlerine başlanılan kurslar, Eylül ayının ilk haftasında başlayacak. Uzman eğitmenlerce binicilik eğitiminin verileceği kurs, Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde yapılacak. Binicilik kurslarına katılacak öğrencilerin binicilik malzemeleri de Denizli Belediyesi'nce karşılanacak.
Denizli'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye olarak farklı bir kursla çocukları sevindireceklerini belirtti. Zolan, “Çocuklarımız ve gençlerimiz spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durduğu gibi sağlıklı yaşamın yanında arkadaşlığı, dostluğu ve ekip çalışmasını da öğrenir. Şimdi bu kurslara ek olarak Binicilik Eğitimi kursunu da başlatıyoruz. Ata sorumuz olan at biniciliğini tüm çocuklarımıza öğreteceğiz. Göreceksiniz çok kısa zamanda binlerce çocuğumuz Ata sporumuzu öğrenmiş olacak. Yarının olimpiyat şampiyonlarını bugünden hazırlamak gerekir. Gelecekte Türk sporcularının olimpiyat arenalarında daha çok madalyalar almasını istiyorsak çocuklarımıza bu imkanları sunmak zorundayız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!