Belediye sokağı

Güncelleme Tarihi:

Belediye sokağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 00:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet, proje ve kampanyalarını, Fuar’da (İEF) açtığı Belediye Sokağı’nda, İzmirlilere anlatıyor.

Haberin Devamı

İzmir Doğal Yaşam Parkı, Hemşehri İletişim Merkezi, AKS-110 ve İtfaiye, Engelliler Masası, Tarım Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Ekopazar, Eşrefpaşa Hastanesi, Abla-Ağabey-Kardeş ve İZMEB standı, Kent Ekmek, AB İlişkiler ve EXPO, Buca Konutları, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi, Gezici Sanat Otobüsü, Işıkkent Hayvan Barınağı’yla İzelman Anaokulları’nın yer aldığı sokak, birbirinden renkli etkinlikleri ve promosyonlarıyla ilgi topluyor.
Yaklaşık bin 500 metrekare alanda bulunan Belediye Sokağı’ndaki Eşrefpaşa Hastanesi Standı’nda ücretsiz kan grubu belirleme testleri yapılırken, ziyaretçilere yine ücretsiz olarak diş macunu ve fırçası dağıtılıyor, çeşitli hastalıklar konusunda bilgilendirme yapılıyor. Tarım, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na ait standın önünde sıra oluşturan vatandaşlar, çeşitli türlerdeki çiçek ve bitkilerden almak için adeta birbirleriyle yarışıyor.
Belediye Sokağı’nın en büyük ilgi odağı ise kuşkusuz Doğal Yaşam Parkı Standı’nda yer alan 13 yaşındaki boa yılanı Ahu. Kent Ekmek Fabrikası’nın yer aldığı Grand Plaza Standı’nda ise fabrikada üretilen çeşitli ekmekler ziyaretçilere sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!