Bekle beni Londra

Güncelleme Tarihi:

Bekle beni Londra
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 00:00

Avrupa Kupası Şampiyonluğu ile büyük sınav öncesi madalya umutlarımızı artıran İzmir Büyükşehir sporcusu, “Türkiye benimle gurur duyacak” dedi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türk sporuna kazandırdığı okçuluktaki uluslararası yeteneklerimizden Begül Löklüoğlu, olimpiyatla yatıp, olimpiyatla kalkıyor. Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan Büyükler Avrupa Kupası’nda altın madalyaya uzanarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen genç sporcu, 2012 Londra Olimpiyatları’nda ülkemizi okçuluk dalında temsil etme hakkı kazanan tek sporcu olmanın sorumluluğunu fazlasıyla hissediyor.


Sofya’da ay-yıldızlı forma ile 3 ayrı kategoride başarı sağlayarak olimpiyatlar öncesi ne kadar formda olduğunu kanıtlayan Begül Löklüoğlu, 2 yıldan buyana olimpiyat kotası alabilmek için mücadele ettiğini belirtti ve şunları dile getirdi: “İlk hedefime ulaştım. Şimdiki hedefim ise Londra’da düzenlenecek 2012 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi en iyi şekilde temsil edip, madalya kazanmak. Bunu da başarmamam için hiç bir sebep yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!