Bayraklı’da yakacak yardımı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı’da yakacak yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 14:54

BAYRAKLI Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı dağıtmaya başladı. İlk etapta yardımlar 269 ailenin adreslerine teslim edildi.

Haberin Devamı

Her yıl olduğu gibi bayraklı belediyesi bu yıl da yakacaka yardımı yapmaya başladı. Ekipler, sosyal market ve semt evlerinde yapılan başvuruların yanı sıra, kurduğu ekiplerle muhtarlıkları ziyaret edip ihtiyaç sahiplerini belirledi. Ardından da adreslere giden ekipler dar gelirli vatandaşlara yakacak yardımında bulundu. Havaların soğumasıyla birlikte dağıtımı hızlandırılan yardımlarda, ilk etapta 269 aileye odun ve kömür verildi.

HASSAS DAVRANIYORUZ

Göreve geldikleri günden itibaren özellikle sosyal belediyecilik anlamında çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Belediye olarak özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bunu yapıyoruz. Kış ayıyla birlikte ekiplerimiz tespit ettikleri ve şahsen başvuruda bulunan 269 aileye yakacak yardımına başladı. Yardımlarımızı hemşerilerimin adreslerine teslim ediyoruz. Bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Bu hassasiyetle yardımda bulunuyoruz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!