Başkan sucuk ekmek ısmarladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan sucuk ekmek ısmarladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki hafta önce kentte yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışı ile mücadele eden belediye personeliyle bir araya gelip teşekkür etti. Zolan, işçilere sucuk ekmek ikram etti.

Haberin Devamı

Denizli, yeni yılla birlikte yoğun kar yağışı ve soğuk havayla karşı karşıya kaldı. İki gün yağan kar yaşalı olumsuz etkiledi, okullar dört gün tatil edildi, özellikle kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı ilçelerde bir çok mahallenin yolu kapandı. Hava sıcaklığı ise 51 yılın en soğuk değerlerine ulaştı ve Denizli'nin bazı ilçeleri eksi 24 dereceyi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kenti yoğun bir şekilde etkisi altına alan kar yağışı ile mücadele eden ekiplerle bir araya geldi.

Başkan sucuk ekmek ısmarladı

Asfalt Şantiyesi'nde düzenlenen programa, Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, daire başkanları, birim amirleri ile çok sayıda çalışan katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, kar yağışı sırasında çalışanlardan bazılarının 24 saat, bazılarının 48 saat hiç durmadan çalıştığını belirterek, "Denizli'de 51 yılın en soğuk gününde tuz kamyonu üzerinde kürekle yollara tuz atan, iş makinelerini kullanan, kaldırımlarda karları temizleyen arkadaşlarım, uyumadınız, yorulmadınız. Bizler de sizlerle beraber gece geç saatlere kadar alandaydık, el ele verdik, kol kola girdik. Sabaha kadar kar yağdığı günün sabahı çok şükür, en azından ana yolları açtık. Ben bu çalışmalarınızdan gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Osman Zolan, daha sonra belediye çalışanlarıyla sohbet etti, karla mücadele çalışmalarına katılan ekiplere sucuk ekmek ikram etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!