Başkan Kocadon 2 yılını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocadon 2 yılını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2011 00:00

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, göreve gelişinin ikinci yılında icraatını halka açık toplantıyla ortaya koydu, hedeflerini anlattı.

Haberin Devamı

BODRUM’un DP’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, görevi devralışının ikinci yıldönümünde halkın karşısına çıktı, neler yaptığını, neden yaptığını ve hayallerini anlattı. İki yılda 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Kocadon, “Hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde halka açık ‘2’nci Yıl Sunumu’ yapan Başkan Kocadon’u aralarında belediye meclis üyeleri, DP İlçe Başkanı Nihal Güler, Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, sanatçı Nigar Uluerer, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de yer aldığı çok sayıda kişi izledi. Kocadon’un sunumundan önce Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Nereden Nereye Bodrum’ isimli slayt gösterisiyle iki yılda yapılanlar anlatıldı.

Haberin Devamı

Kocadon sözkonusu sürede 15 milyon liralık yatırım yapılarak kanalizasyon ve içme suyu borularının tamamen değiştirildiğini, belediyeye ait otel ve işyerlerinin yıkılarak yeni yeşil alanlar yaratıldığını, gümrük alanının yenilendiğini belirtti, şunları söyledi:


“Sırada yeni projelerimiz var. Otobüs garajı Torba Kavşağı’na, sanayi sitesi şehir dışına taşınacak. İmeler Mevkii’nde yeni marina yapılacak. Eğitimden sağlığa, spordan yatçılığa kadar tüm sektörlere büyük destek vermeye devam edeceğiz. Şantiye görünümdeki Bodrum mayıs ayı başında turizme sozununa hazır hale gelecek. Bugüne kadar yasa dışı hiçbir işe imza atmadık. Belediyenin peşkeş çekilen arazi ve haklarına sahip çıkmak durumundayım.”
Sunum öncesinde belediyenin devam eden altyapı çalışmaları sırasında  çıkarılan 40-50 yıllık içme ve atık su boruları da kültür merkezinin salonunda sergilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!