Başkan Demirağ'dan emekli astsubaylara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirağdan emekli astsubaylara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2012 10:51

Cumhuriyet Halk Partili Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 30 Haziran Dünya Emekliler Günü nedeniyle, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi'ne ziyaret etti.


Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, TEMAD Foça İlçe Başkanı Şeref Alkoç ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Kendisinin de bir emekli çocuğu olduğunu belirten Başkan Demirağ, yaşanan sıkıntıları bildiğini, olanaklar dahilinde bu sorunları çözmeye gayret ettiklerini söyledi. Demirağ, “TEMAD Foça şubesinin lokal sorununu çözmek için mevcut bazı yerleri başkan ve yönetim kuruluna teklif ettim. Kısa sürede olumlu bir karar alacaklarını umuyorum. Bu özel günlerinde tüm emeklilerimizi kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum” dedi.
TEMAD İlçe Başkanı Şeref Alkoç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Bu anlamlı günümüzde başkanın ziyaretinden mutlu olduk. Sorun ve dileklerimizi kendisine iletme fırsatı bulduk. İlgisi için teşekkür eder, bizlerle birlikte tüm emekli vatandaşlarımızın sorunlarının çözüldüğü bir Türkiye'de geçim sıkıntısı olmadan sağlıklı bir yaşam sürmelerini gönülden temenni ederiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!