Başkan’dan itfaiyecilere, "Sizlerle gurur duyuyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Başkan’dan itfaiyecilere, Sizlerle gurur duyuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 11:19

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İtfaiye Haftası’nın ilk gününde bir araya geldiği itfaiyecilere, "Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye teşkilatı mensupları, 28 Eylül- 4 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey, İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel ve itfaiyecilerden oluşan heyet, çiçeklerle katıldıkları ziyarette gururlarını Başkan Kocaoğlu ile paylaştı.

Başkan’dan itfaiyecilere, Sizlerle gurur duyuyoruz

İzmir İtfaiyesi’nin her türlü yangında, afette ve kurtarmada yüzlerini ağarttığını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, "İtfaiyemizi başarılı çalışmalarından ve bu hizmetlerinden dolayı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Dünyada itfaiyecilikte; arama-kurtarma çalışmaları, bilgi-teknolojileri ve donanım konusunda çok önemli gelişmeler oluyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiye teşkilatımızın, son teknoloji ile donanması için ve eksiklerini tamamlamak üzere çaba gösteriyoruz" dedi.

Haberin Devamı

6 TATBİKAT YAPILACAK

Ziyarette İtfaiye Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, toplam 6 tatbikat gerçekleştireceklerini söyledi. İtfaiye araçlarının ve itfaiye bisiklet takımının kutlamalar çerçevesinde kentin değişik bölgelerinde gösteri gezileri yaptıklarını anlatan Yücel, "İzmir İtfaiyesi olarak farklılık, toplumda da farkındalık yaratmak için gayret gösteriyoruz. İtfaiye Haftası kapsamında şehit itfaiyecilerimizin mezarlarını da ziyaret edeceğiz. Emekli arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Sanki halen çalışıyorlarmış gibi onları bağrımıza basacağız. Birlik, beraberlik ve takım çalışması ile sonuca ulaşabileceğimizi biliyoruz. Bunun da farkındayız ve devamını sağlayacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!