Başkan Çalışkan’a sadece altı oy çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çalışkan’a sadece altı oy çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 00:00

KSK’de bir internet sitesinde düzenlenen, “Başkan olarak hangi ismi görmek isterdiniz?” konulu ankette Başkan Hüseyin Çalışkan’a sadece 6 oy verildi.

Haberin Devamı

30 Mayıs’taki kongreye tek aday olarak girmesi beklenen Çalışkan, 13 Mayıs’ta başlayan ankette kullanılan 319 oydan 6’sını aldı. Ankette, Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı Dr. Bülent Zeren’e 200 oyla yüzde 63’lük destek çıktı. Basketbol Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu yüzde 14, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sait Gürsoy yüzde 9, eski başkanlardan İbrahim Koç yüzde 7, Asbaşkan Tayfun Yelkenbiçer yüzde 1 oy aldı.


Horoz’da Amiroğlu yeşil ışık yaktı

? DENİZLİ Başkanı Salih Amiroğlu, 6-16 Haziran’da yapılacak kongrede camiayı toparlayacak, güçlü bir liste çıkması durumunda aday olmayabileceğini söyledi. Liste hazırlığı içinde olduğu bilinen eski yönetici Hasan Kıbrıslıoğlu ile henüz görüşmediğini dile getiren Amiroğlu, “Gelecek sezon devam edecekmiş gibi çalışıyorum. Ancak Denizlispor’a katkısı olacağına inandığım kim çıkarsa yol açarım” dedi. Emin’e Göztepe’nin talip olduğu, Akhisar Bld’nin de Ahmet Solakel ile Fatih Yiğen’le ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bölgesel Lig’de kuralar çekildi

? BAL’da Foça’nın İzmirsporlu Friday konusunda yaptığı itiraz nedeniyle ertelenen play-out kura çekimi yapıldı. Kurada Kemalpaşa Bld Ulucakspor ile Bergama Bld eşleşti. İki ekip, 21 Mayıs’ta Alsancak Stadı’nda  15.00’te karşı karşıya gelecek. Tahkim Kurulu’ndan çıkacak karara göre İzmirspor ya da Foça Bld 27 Mayıs’ta yine Alsancak Stadı’nda saat 15.00’te Yeşilova ile karşılaşacak. Tahkim Kurulu’nun kararının gecikmesi halinde bu maçın tarihi değişebilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!