Baloyla kutladık

Güncelleme Tarihi:

Baloyla kutladık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2008 00:00

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 85'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılanlar, ellerinde küçük Türk bayraklarıyla salonda renkli görüntüler oluşturdu.

Valİ Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç ev sahipliğinde Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda düzenlenen resepsiyona çok sayıda konuk katıldı.

7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, emekli Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Ziya Güler ilk sıralarda yer aldı.

Sahip çıkalım

Askeri ve sivil erkan, Almanya, Yunanistan, Romanya başkonsolosları, konsoloslar, fahri konsoloslar, basın yayın organları yöneticileri ile çok sayıda Cumhuriyet tutkunu İzmirli salonda yer aldı. Barkovizyon gösterisiyle renklenen resepsiyonda Kıraç, Kocaoğlu ve Kıvrıkoğlu ile eşlerinin etrafında yer aldığı Cumhuriyet Pastası 7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren tarafından kesildi.Kısa bir konuşma yapan Vali Kıraç, Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtararak yoktan var ettikleri Cumhuriyet'e sahip çıkmak gerektiğini ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak sahip çıkılacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!