Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş:"Üst üste kazanıp, seri yakalamalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş:Üst üste kazanıp, seri yakalamalıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 01:22

SPOR Toto Süper Lig'de öne geçtiği maçta Bursaspor'a 4-2 yenilerek 15 puanla son sıradan kurtulamayan Balıkesirspor'un kümede kalma umutları azalmaya başladı. Rakiplerle aranın açıldığını söyleyen teknik direktör Kemal Özdeş, "Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Bursaspor maçlarında kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak sadece 2 puan aldık. Artık üst üste kazanıp seri yakalamız gerekiyor. Balıkesir'de Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile yapacağımız iki maçı da kazanmalıyız" dedi.

Haberin Devamı

Hakem hatalarından da dert yanan Özdeş, "Gençlerbirliği maçında da hataların kurbanı olmuştuk. Bursaspor maçında skor üstülüğü bizdeyken rakip futbolcu Ozan İpek'e ikinci sarı kart çıkmadı. Aleyhimize tartışmalı bir penaltı verilince gardımız düştü. Üstelik penaltı pozisyonundan önce Gökhan'a faul yapılmıştı ama es geçildi. Hakem hataları canımızı acıtıyor, ortamı geriyor. Gençlerbirliği maçından sonra 5 yöneticimiz bu yüzden ceza aldı. Bunlar takımda travma yaratıyor. Hakemler daha dikkatli maç yönetmeli" diye konuştu.

SONUNU GETİREMİYOR

Balıkesirspor Süper Lig'de öne geçtiği 5 maçta üstünlüğünü koruyamayınca düşme hattından kurtulamadı. Balıkesirspor, ligde Çaykur Rizespor'la oynanan 2 maç, Eskişehirspor ve Trabzonspor randevularında öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bursaspor'a 2-1 öne geçtiği mücadelede 4-2 yenilen kırmızı beyazlılar, bu maçlarda toplam 11 puan yitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!