Balıkesir'de fikstür avantajı

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde fikstür avantajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 23:52

BALIKESİRSPOR, 38 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de son sıraya çakılıp kalırken, yönetim kurtuluş mücadelesinde fikstür avantajına güveniyor.

Haberin Devamı

Son 14 maçın 8'ini iç sahada orta sıralarda ya da düşme potasında yer alan takımlarla oynayacak kırmızı beyazlı ekip, bu müsabakalarda alacağı puanlarla alt sıralardan çıkmayı planlıyor. Balıkesirspor, son 14 haftada Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Suat altın inşaat Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor'u evinde ağırlayacak.

Beşiktaş, Bursaspor, Medicana Sivasspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor gibi güçlü rakiplerle deplasmanda karşılaşacak Balıkesirspor, bu maçlardan alacağı her puanı kar sayacak. Uzun vadeli planlar yapmak yerine, ligi hafta hafta değerlendirdiklerini söyleyen teknik direktör Kemal Özdeş, "Artık her maçımız final olacak. Rakip ve saha ayrımı yapmadan tüm müsabakalara kazanmak için çıkracağız. Bu hafta ağırlayacağımız Gençlerbirliği'ni yenerek ilk adımı atmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!