Bal-Kes'in umudu var

Güncelleme Tarihi:

Bal-Kesin umudu var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 01:19

SPOR Toto Süper Lig'de 10 haftalık hasretin ardından Kasımpaşa ve Karabükspor'u üst üste yenen Balıkesirspor, kümede kalma umudunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

İki hafta öncesine kadar en yakın rakibinin 5 puan gerisinde, son sıraya demir atan Balıkesirspor, iki galibiyetle rakiplerini yakalayıp, kolay havlu atmayacağını kanıtladı. 38 yıllık Süper Lig hasretine son verdikten sonra art arda gelen kötü sonuçlarla demoralize olan kırmızı beyazlılarda yüzler aylar sonra ilk kez gülmeye başladı.
Balıkesirspor yönetimi, kulübün Facebook hesabından açıklama yaparak Karabük'te alınan ilk deplasman galibiyetini kutlayıp taraftarlara, teknik kadroya ve futbolculara teşekkür etti.
Yerel basın da Karabükspor zaferine geniş yer ayırdı. Gazeteler, "Çekilin yoldan Bal-Kes geliyor", "Savaştık kazandık", Balıkesirspor şaha kalktı" gibi manşetlerde son dakikada gelen galibiyeti yorumladı. Balıkesirspor, ilk devrenin son haftasında Trabzonspor'u yenip araya üçte üçle moralli girmeyi hedefliyor.

UĞUR ZOR HASAN BELKİ
Balıkesispor'da Kardemir Karabükspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan sağ bek Uğur ve stoper Hasan'ın durumları çekilecek MR'ın ardından belli olacak. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Uğur'un maça yetişmesi zor görünüyor. Hasan ise daha iyi durumda. Ancak herşey MR'dan sonra belli olacak" dedi.

GİYİM SPONSORU KİĞILI
Öte yandan kırmızı beyazlıların giyim sponsoru Kiğılı oldu. Futbolcular yeni takım elbiseleriyle poz verirken firmanın taraftar için tasarladığı ürünler de kulüp mağazası ve internet sitesinden satışa çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!