Bahçeli: "İzmir'e gavur diyen alçaklar..."

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 01:24

GENEL seçimler öncesinde mitinglerine devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de Gündoğru Meydanı dolduran vatandaşlara konuştu. Bahçeli, “İzmir’ e gavur diyen alçaklar AKP’nin içinde. Milliyetsizler AKP’ye demirlemiştir” dedi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Manisa Cumhuriyet Meydanı’yla İzmir Gündoğdu’da dtüzenlenen mitingilere katıldı. 7 Haziran seçimleri öncesinde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenledi. Alanı dolduran yaklaşık 15 bin kişiye konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli’yi vatandaşlar da coşkuyla karşıladı. İlk olarak milletveki adaylarının tanıtılmasının ardından Devlet Bahçeli kürsüye çıktı. Alanı dolduran partililere bakın “İzmir yine destan yazıyor” diye konuşmasına başlayan Devlet Bahçeli, “Yine Gündoğdu Meydanı’nda milli vicdanlar heyecan dalgası altında Türkiye’ye sahip çıkıyor. Allah sizleri nazardan saklasın. Güzel İzmir, onurlu İzmir, dik duruşlu İzmir. 7 Haziran 2025 Pazar günü 2015 Pazar günü yapılacak seçimlere 30 gün kala İzmir’de bulunmak, mahşeri kalabalığa hitap etmek şahsım adına gurur vericidir. İzmir millet diyor, İzmir bayrak gibi dalgalanıyor, İzmir kutlu bir emanet gibi şahlanıyor. Milli bir heyecan içinde kucaklaşmak için bir araya gelen kardeşlerine, dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü açık hava toplantımızın aziz milletimizin geleceğinde önemli sonuçlar doğuracağına canı gönülden inanıyorum. Karanlığı sonlandırmak için bizimle yürü İzmir. Hasan Tahsin’in hatıralarını inkar edenlere karşı bizimle yürü İzmir. Yüzbaşı Şerafettin’in astığı bayrağı indirmek için kuyruğa girenlere karşı bizimle yürü İzmir. Mustafa Kemal’e ayyaş diyenlere ahlaksızlara, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sarsmak isteyen arsızlara karşı bizimle yürü İzmir. Milliyetçi hareketin tek başına iktidar olması için İzmir’den uzanacak el bekliyoruz. Bizimle yürü İzmirli kardeşim. Çatışmaları önlememiz, kavgayı sonlandırmamız, İzmir’in kurtuluşunu sahiplenmemize karşı bizimle yürü İzmirli kardeşim. Bölünmeye karşı olan, ekonomik sorunların bitmesini isteyen, işi ve aşa odaklanan her insanımızın yanında olacağız. Dün kutlu ecdadımız işgallerin nasıl defettiysek aynısı 7 Haziran’da sandıkta tecelli edecektir” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...


İZMİR’E GAVUR DİYEN ALÇAKLAR AKP’NİN İÇİNDE
Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştiren Devlet Bahçeli, “Son yıllarda yurdumuzu parçalama amacı güden zalimler haince beklemektedir. Bölünmeyi projelendiren hainler kudurmuş gibidir. Cumhuriyeti yıkmak için teyakkuzda olan iç ve dış hainler daha hızlıdır. Sorgulanan milletimiz, soruşturmaya tabi tutulan kimliğimizdir. Kimliksizler iş başındadır. Köksüzler koltuk sahibidir. Teslimiyetçiler terfi ve mevki elde etmiştir. İzmir’ e gavur diyen alçaklar AKP’nin içinde. Milliyetsizler AKP’ye demirlemiştir. Yunan işgali nasıl zarar verdiyse, Ermeniler nasıl şiddet yaptıysa bir benzerini AKP yapmıştır. Bir yılda teröristlere umut aşılamıştır. Esaretiniz açık çek vermiştir. Türkiye’nin tarihinde birçok başbakan ve cumhurbaşkanı gördünüz ancak Erdoğan ile Davutoğlu gibi görmediniz. Biri diktatörlük heveslisi, saray, lale devri peşindedir. Esad ne ise saraydaki aynısıdır. Saddam ne ise saraydaki aynısıdır. Eleştirdiğin Mısırlı despot Sisi’nin rol arkadaşı olmayı benimsemiştir. Yıllar önce bir lokma diye yola çıkanlar yoldan çıkmıştır. Bunların haram para ceplerine girdikçe, namus bedenlerinden çıkmıştır. Rüşvet kasalarına girdikçe, ahlak kalplerinden çıkmıştır. AKP’ye bakınız, AKP’yi iyi tanıyınız. AKP’yi başındaki zevatın niyetlerini iyi belleyiniz. Haramzadeler, rüşvetçiler, el ele vermiştir. Utanmazlar, yüzü kızarmazlar bir araya gelmiştir. Küresel şebekelerle işbirliğine gitmişler, vahşi kapitalizmle el ele vermişlerdir, çalmışlar, çaldırmışlardır. Recep Tayyip Erdoğan devri saltanatın meziyetleri bunlardır.”

Haberin Devamı

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...


PKK İLE MÜZAKERE YAPAN SIKIŞINCA TERÖRİST DİYEN ODUR
Ak Partiyi, PKK ve Ermenistan politikaları üzerinden de eleştiren Bahçeli, “Türk milletinin herşeyi gördü. Vakıf denilen karanlıklarda kirli hesaplar, yandaşlara ayrılan hesaplar, harama ve rezilliğe gözüne yuman yandaş kalemleri, havuzcu destekçileri, kiralık adamları tümüyle meydandadır. Ermeniler ile masaya yıllardır oturan kafa tutuyor gibi görünen yine O’dur. PKK ile müzakere yapan, sıkışınca PKK terörist diyen yine O’dur. İsrail ile ilişkileri hala sürdüren o, sıkışınca yine meydan okuyor gibi göründen de O’dur. Yıllardır el ele ihale şebekeleri ile devleti yağmalatan O, sonra da haktan bahsederek Müslümanlığı Allah ile aldatmaya çalışan yine O’dur. Avrupa’ya övgüler düzen, işine gelmeyince eleştiren O. Esad ile ile kucak kucağa gezen, aramız bozulunca baş düşman olan yine O’dur. Can dostunu paralel olarak suçlayan yine O’dur” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...


“BU KİŞİYİ SİZ TANIYORSUNUZ”
Konuşmasında sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Devlet Bahçeli’ye vatandaşların da sloganlarıyla destek vermesi üzerine ‘Bu kişiyi siz tanıyorsunuz’ diyen Devlet Bahçeli konuşmasını şöyle devam etti, “İzmirli iş ve aş derdindeyken 1 trilyon 370 miyar liraya kaçak saray yaptıran Erdoğan, Gündoğdu’dan sana sesleniyorum. Milletimizle oynama. Çık ve cevap ver. Kimsin onu söyle. Saydıklarımdan hangisi sensin onu anlat. Hırsız mısın polis mi ?. Darbeci misin ? darbeye maruz kalan mı ?. Avukat mısın ?savcı mı? arsız mısın ? arlı mı ?, mağdur musun ?muzaffer mi ?, ahlaksız mısın ? ahlaklı mı ?, düşman mısın ? dost mu?, çalan mısın? çaldıran mı kanan mısın kandıran mı?. Herkes kimin en olduğunu gördü. İzmirli gerçeklerin farkına vardı. AK Parti’nin kademe kademe çökmeye başladı. Recep Tayyip Erdoğan’da dökülüş, Davutoğlu’nda dağılış baş gösterdi. AKP kademe kademe eridi. Korkuları bu yüzdendir. Paniğin sebebi budur. Erdoğan’ın memuru Davutoğlu bir yandan meydanlarda. Başbakan’ın sahibi Erdoğan da komşu meydanlar da gezmektedir. Siyasi ahlak mı bunlarda hiç aramayın. Siyasi namus mu ikisinde de göremezsiniz. İlke, hak, hukuk, fazilet hak getirene. Kaybettikleri itifaya tutunabilmek için yapmayacakları şey yoktur. Gittikleri yerin rengini alan hemen bunlardır. Erivan’da Ermeni, Brüksel’de Avrupalı, Washington’da Amerikalı, Vatikan’da diyalogculardır. Tutturabilirse, tutturamazlarsa Kürt tuttururlarsa Türkmen olurlar. Tam bir çarkıfelek gibidirler. Şekilden şekile renkten renge girmekten utanmazlar. Bunlarda duruş yoktur, kimlik yoktur. Ama Türk olmayı yük görürler. Tük milleti demekten sakınırlar. Hele Mustafa Kemal’den ödleri patlar. Çünkü zihinleri kapkaradır. Ne oldukları belirsiz kim oldukları belirsizdir” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...


ERDOĞAN KUZU KUZU DİNLEYECEK
Cumharbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İzmir’de bulunuğunu ve miting yapacağınhı söyleyen Devlet Bahçeli, “Duydum ki Erdoğan bugün İzmir’e gelmiş. Gündoğdu Meydanı’nda yine miting yapmak için olmak ayak oyunlarına tenezzül etmiş şimdi Türk Milleti konuşacak, Erdoğan kuzu kuzu dinleyecektir. Gündoğdu’da Türklük konuşacak ister sevsin ister sevmesin Erdoğan ve Davutoğlu buraya kulak kabartacak. Erdoğan konu Türk milleti olunca kenardadır. Başkanlık sistemi gündeme gelince kenarda duramam demektir. Anayasa’da cumhurbaşkanının görev ve sorumlukları ana hatlarıyla çizilidir. tarafsız ve eşit olması kurala bağlanmiştir. Erdoğan her gün siyasi demeçler vererek AKP’ye ne hakla hangi yetki ile destek istemektir? Muhalefete laf yetiştiren bir cumhurbaşkanı cumhuriyet tarihinin hangi devrinde görülmüştür? Cumhurbaşkanı olmak dışında her göreve taliptir. Her yetkiyi kendisine layık bulmaktadır. Bu görevi kötüye kullanmak değil midir? Erdoğan yanlıştadır. Yanlış istikamettedir. Meydan meydan gezerek milli iradeye ihanet etmektedir. Sistem arıza veriyormuş, hızlanmaya ihtiyaç varmış, dünya başkanlıkla yönetiliyormuş. Üzerimizdeki gömlek dar geliyormuş. 7 Haziran istasyonmuş ve Türkiye başkanlığa geçmeliymiş. Erdoğan bunlarla oyalanıyor. Kendi, ikbali için makamının saygınlığını da veriyor. 92 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin modası geçti mi? Sistem ve rejim değişikliği gerekiyor mu? AKP, PKK, HDP arasındaki yeni anayasa sözleşmesine onay veriyor musunuz? Elbette ve her zaman asla” dedi. Cumhurbaykanı Erdoğan’a “Hevesin boşuna” diye seslenen Bahçeli, “İzmir’in sana ve niyetlerine geçit vermesi asla mümkün değildir. Parlamenter sistemin kime ne zararı vardır. Kendisini ve ailesini kurtarmak amacındaysa paşa paşa mahkemeye çıkacaktır. Kumpas, dublaj, paralel ezberini sürdürecekse 30 gün sonra yüce divan yolu kendisi için açılacaktır. Açıkça söylemek isterim ki; Türk milletinin ruhu tarihinde hiçbir zaman zapt olunmamıştır. Bu itibarla Türki milletinin himaye altına alınması asla mümkün olmamıştır. Türklük mahkum olmaz, işgale rıza göstermez. Türk milletinin akan kanları semada yankılanan ‘Allah Allah’ nidaları ve topraklarımızın her karışında bulunan aziz şehitlerimizin ruhları ve cumhuriyetimizin ebedi muhafızlarıdır. 2. Cumhuriyetçilerin ihanet geçidine, zaman ve fırsat kollayan çağsız ve ruhsuzlara direnç gösteriyoruz. AKP zihniyeti boşuna uğraşmasın. Bir gün federasyoncu, bir gün cumhuriyet yanlısı, bir başka gün bölücülük yanlısı yörüngesizler amacına ulaşamayacaktır. MHP hem cumhuriyetin teminatı hem de ecdad mirasının koruyucusudur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bahçeli: İzmire gavur diyen alçaklar...


Alanı dolduranlara “mililtimize sahip çıkmaya hazırmısınız diye soran Devlet Bahçeli, “Geleceğimize sahip çıkmaya hazır mısınız? İzmir’e sahip çıkmaya hazır mısınız? Bunun yolu 30 gün sonra tertemiz vicdanlarınızla üç hilale vuracağınız mühürden geçmektedir. Çare tek başına MHP’dir. Türkiye için MHP’nin iktidarı lazımdır. AKP’ye oy veren kardeşlerim ülkemiz kötüye gidiyor. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye’yi enkaza çevirmiştir. Ülken için milletin için vatanın için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hatır yok. CHP’ye oy veren vatandaşlarım Atatürk’ün kurduğu partinin halini görünüz. Manzaradan ibret alınız. Bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran kardeşlerim boşuna zaman kaybetme MHP bil ki senin yanında” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasını seçim vaatlerini anlatarak bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!