Bağış okula temel

Güncelleme Tarihi:

Bağış okula temel
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2011 00:00

BEKİR-Sacide-Filiz-Hale-Hakkı Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı’ın (BESKVA) Aydın Çine’nin Akçaova beldesinde yaptıracağı 12 derslikli lisenin temeli törenle atıldı.

Haberin Devamı

850 bin TL’ye mal olacak Akçaova BESKVA Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine vakıf yönetim kurulu başkan vekili Hale Keleşoğlu, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Akçaova Belediye Başkanı Musa Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Özmen, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yardımlar sürecek

Nazilli Belediyesi’nin mehteran takımı, Köşk Belediyesi’nin halk oyunları ekibinin gösterileriyle renklenen törende Hale Keleşoğlu, eşi Hakkı Keleşoğlu ile Akçaova’da evlendiğine dikkat çekerek beldenin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Aydın’a daha çok yardım yapacaklarını kaydeden Keleşoğlu, “Bizim en büyük dileğimiz bu okulda çok iyi öğrencilerin yetişmesi ve vatana millete hayırlı bireyler olmaları” dedi.

Haberin Devamı

Herkes örnek almalı

Hakkı Keleşoğlu adına eşi Hale Keleşoğlu’na teşekkür plaketi veren Coş, bu desteğin diğer varlıklı ailelere örnek olmasını istedi. Yapılan yardım sayesinde Akçaova’nın çok önemli bir eksiğinin giderileceğine dikkat çeken Coş, “İlimiz, bölgemiz ve ülkemizde pekçok hayır ve yardım kampanyasına imza atan Keleşoğlu Ailesi’ne Aydınlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah okulumuzu 2011 - 2012 eğitim ve öğretim yılına yetiştireceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından 12 derslikli lisenin temelini Vali Hüseyin Avni Coş ve Hale Keleşoğlu attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!