Aydın'da fuhuş operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Aydında fuhuş operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:46

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde, polisin 10 ayrı eve eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda 19’u yabancı uyruklu toplam 20 kadın gözaltına alındı. Fuhuş yaptığı ileri sürülen kadınlar arasında bir bacağı kesik olduğu için koltuk değneğiyle yürüyebilen bir kadının da olması polisleri bile şaşırttı.

Haberin Devamı

Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne ekipleri, artan fuhuş olaylarının önüne geçmek için aylar öncesinden teknik ve fiziki takibe başladı. Takibin ardından bu sabaha karşı harekete geçen polis, 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

ENGELLİ KADIN

Operasyonlarda yaşları 25 ile 45 arasında değişen 19’u Azeri, 1’i Türk 20 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlar arasında sağ bacağı diz üstünden kesik olduğu için koltuk değnekleriyle yürüyen 38 yaşındaki Türk vatandaşı A.A.’nın da olması dikkati çekti. A.A.’nın engelli olmasına rağmen fuhuş yapması polisleri bile şaşkına çevirdi. Nazilli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınların, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!