Aydın'da feci kaza

Güncelleme Tarihi:

Aydında feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 10:32

TIR'ın çarptığı araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Aydın- İzmir Otoyolunda Abdülkadir Avci (49) yönetimindeki 48 KG 456 plakalı hafif ticari araca arkadan gelen 20 AEK 60 plakalı TIR çarptı. TIR'ın altında yaklaşık 100 metre sürüklenen araçta bulunan aynı aileden Abdülkadir Avci, Orhan Avci (19) ve Sultan Avci (39) öldü, Ayşe Avci (22), Arzu Aral (16) ve Mehmet Aral (11) ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 01.30 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu Selatin Tüneli yakınlarında meydana geldi. Abdülkadir Avci (49) kendisine ait yönetimindeki 48 KG 456 plakalı hafif ticari araç ile İzmir'den Muğla'nın Milas ilçesine doğru yola çıktı. Bir süre yol aldıktan sonra tünelden çıkışında bulunan mola alanına girmek için sağ şeride geçen Avci, iddiaya göre, biranda düşüncesinden vazgeçti. Sola manevra yapıp şerit değiştirdiği sırada, Avci'nin kullandığı araca, arkadan gelen İsa Gökçe'nin (51) yönetimindeki kostik yüklü 20 AEK 60 plakalı TIR çarptı. TIR'ın altına aldığı hafif ticari araç, yaklaşık 100 metre sürüklendi.TIR da devrilerek dorsesinden ayrılırken hafif ticari araç ağaçlara çarparak durabildi.

Aydında feci kaza


İKİNCİ KAZA UCUZ ATLATILDI

Kaza anında aynı istikamette yönetimindeki 17 ER 360 plakalı otomobiliyle giden Mustafa Taş'ın ani fren yapması üzerine arkasından gelen Hüseyin Acar'ın kullandığı 45 C 2989 plakalı otomobil kendisine çarptı. Önlerinde gerçekleşen kazanın aksine şans eseri bu kazayı sürücüler, yara almadan atlattı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ

TIR'ın altında kaldıktan sonra yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabilen hafif ticari aracı ve yaralıları görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, araçtan yola savrulan sürücü Abdülkadir Avci, Orhan Avci (19) ve Sultan Avci'nin (39) kaza yerinde öldüğünü belirledi. Aynı araçta bulunan Ayşe Avci (22), Arzu Aral (16) ve Mehmet Aral (11) ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan durumu ağır olan Ayşe Avci burada yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. TIR'ın kaçan şoförü İsa Gökçe, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. TIR şoförünün yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlendi. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan yol, yapılan inceleme sonrası cesetlerin kaldırılması ile tekrar trafiğe açıldı. Ölenlerin cesetlerinin Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!