Ayakkabı modası fuarda

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabı modası fuarda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 01:11

İZMİR'de, kapılarını 35'inci kez açan Ayakkabı Yaz- Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nda 2014 ilkbahar ve yaz ayakkabı, çanta modelleri sergileniyor.

Haberin Devamı

Vizon, mint yeşili, pudra, yavruağzı, dore renklerinin ön planda olduğu kadın ayakkabı modellerinde stilettolar bu yılda revaçta. Rahatlığın ön planda tutulduğu ayakkabı modellerinde bayanların vazgeçilmez tercihi dolgu topuklar vitrinlerde yerini alırken parmak arası taşlı sandaletler dikkat çekti. Erkek modellerinde ise bordo ve lacivert renkleri tercih ediliyor.

Ayakkabı modası fuarda

Bu yılın modası olan deri üzerine atılan ayrı renklerde boya ile elde edilen filisaj modası ve astarsız deri vaketa modellerinin sergilendiği Ayakkabı Yaz Fuarı'nda dantelli ve incili modeller de unutulmadı.

Çantalarda rugan modası devam ederken, çocuk ayakkabılarında bu yazın rengarenk modelleri Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nda yerini aldı.

Haberin Devamı

Ayakkabı modası fuarda

155 firmanın katıldığı fuar 12 Ocak Pazar günü sona erecek. Fuar süresince Türkiye'nin çeşitli kentlerinden ve birçok ülkeden ziyaretçi gelmesinin beklendiği Ayakkabı Yaz Fuarı'na; Ankara, Konya, Denizli ve Afyon'dan özel otobüsler ile alım heyetleri getiriliyor. Fuar süresince yurt dışından Romanya, Yemen, İsrail, Azerbaycan, Yunanistan, Fas, Filistin, Lübnan, Libya, Mısır, Ürdün, Irak, Gürcistan'dan alım heyetleri önemli iş bağlantıları yapmak üzere fuarı ziyaret edecek.

Ayakkabı modası fuarda

İZMİR AYAKKABI MÜZESİ AYAKKABI YAZ FUARI'NDA

İzmir Ayakkabıcılar Odası İşletmeler Üstü Çıraklık, Kalfalık, Eğitim Merkezi'nin ‘İzmir Ayakkabı Müzesi’ Ayakkabı Yaz Fuarı'nda sergileniyor. Dünden bugüne kadar ayakkabı ve ayakkabı üretiminde kullanılan el aletlerinin sergilendiği müzede çizme, takunya, yemen, çarık, asker ayakkabısı, kına gecesi ayakkabısı gibi modeller yer alıyor.

Haberin Devamı

Ayakkabı Yaz Fuarı, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediliyor. 15 bin metrekarelik alanda düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı'nda, 2 no'lu holde kadın-erkek ayakkabısı ve çanta, 3 no'lu holde kadın, çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergileniyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen Fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!