Aurelio herkesden faydalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Aurelio herkesden faydalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 11:59

PTT 1’inci Lig’de Önder Özen’in istifası ardından tam yetkiyle göreve getirilen teknik sorumlu Mehmet Aurelio, takımın başında sahaya çıktığı 3 maçta kadrodaki 23 futbolcudan 20’sine forma verdi.

Haberin Devamı

Teknik adam, sarı kırmızılı ekibin 4 puan topladığı Karşıyaka, Samsunspor (D) ve Boluspor müsabakalarında kaleci Gökhan Değirmenci, orta saha oyuncuları Nahir Besara ve Özgür İleri dışındaki tüm futbolculara şans tanıdı. 20 oyuncu içinde sadece kaleci Atacan, sol bek Mehmet Erdem, stoperler Cemil ve Gençer ile orta alanda oynayan Gosso’yu 3 maçta da 90 dakika oynatan Aurelio, Emre’yi 180, Gökhan Karadeniz’i 178, Kerem’i ise 175 dakika sahada tuttu.

Göztepe’nin devre arasında Manisaspor’dan transfer ettiği kanat oyuncusu İsmail Köse de Mehmet Aurelio döneminde siftah yaptı. Teknik direktörler Metin Diyadin ve Önder Özen’in 18 kişilik kadroya almadığı 20 yaşındaki futbolcu, Samsunspor deplasmanında 5 dakikada olsa forma giydi. İsmail’den sonra en az süreyi 17 dakika ile Serdar aldı. Hakan Arslan 27, Vleminckx 38, Serkan 90 ve Salim 92 dakika oynadı.

Sarı kırmızılı ekipte geride kalan 3 maçta Emre, Hakan Barış, Kerem, Gökhan Karadeniz ve Serkan kart cezalısı durumuna da düştü. Aurelio kadrodaki 7 yabancıdan sadece Besara’yı 3 karşılaşmada da kadroya almadı. İsveçli futbolcu toplamda son 4 maçı tribünden izledi.

TRABZON’DA TAM KADRO

Pazartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşıcak Göztepe’de cezalı futbolcuların takıma dönmesi teknik sorumlu Mehmet Aurelio’nun elini güçlendirdi. Geçen hafta Boluspor maçında görev yapmayan Emre, Kerem ve Gökhan Karadeniz cezalarını tamamladı. Sağ arka adalesinden sorun yaşayan Özgür’ün de tamamen iyileştiği açıklandı. 1461 Trabzon karşısında mutlak galibiyeti hedefleyen Aurelio’nun ilk kez bir karşılaşmaya tam kadro çıkacağı bildirildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!