Aşkefza ve Hüseyin Turan'dan konser

Güncelleme Tarihi:

Aşkefza ve Hüseyin Turandan konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 13:29

İZMİR'de, Yaşam Haklarını Destekleme Derneği (YSM-DER) ve Aşkefza Kültür ve Sanat Derneği'nin düzenlediği, Hüseyin Turan'ın misafir sanatçı olarak yer aldığı, Türk Halk Müziği konseri beğeni topladı.

Haberin Devamı


Tepekule Kültür Merkezi'nde dün (perşembe) akşam düzenlenen konsere her iki kardeş derneğin üyeleri, bağışçıları ve türkü dostları katıldı. Konserin ilk bölümünde Şef Sevim Taşçı yönetiminde Aşkefza Kültür ve Sanat Derneği Korosu yer alırken ikinci bölümünde sanatçı Hüseyin Turan türküleriyle gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaşam Haklarını Destekleme Derneği'ni desteklemek amacıyla yapılan konserde konuşan YSM-DER Dernek Başkanı Birgül Çakıcı katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek hakkında bilgiler veren Çakıcı, "Bu akşam, böyle bir yoldan türkülerimizle geçelim istedik, bu güzel geceyi Anadolu'muzun bir ebru gibi farklılıkları içeren renkleri, ezgileri ve çeşitliliği ile beraberliğimize armağan ediyorum" dedi.
Konserin sonunda YSM-DER Yönetim Kurulu üyeleri, Hüseyin Turan'a katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!