Artık üzülmek yok

Güncelleme Tarihi:

Artık üzülmek yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 00:00

Ç.Rize galibiyetiyle kara bulutları dağıtan Göztepe’ye bahar havası geldi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de haftaya lider giren Çaykur Rizespor’u Mithat’ın son dakika golüyle dize getirip galibiyet hasretine son verirken, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “Üzerimizdeki baskıyı atlattık. Bizi asıl şimdi izleyin” dedi. Üst üste alınan üç yenilgi yüzünden eleştiri oklarına hedef olan Kalpar, “Oyuncuları motive etmek zor oldu. Onlara iyi futbolcu olduklarını, herhangi bir takımın değil Göztepe’nin formasını giydiklerini hatırlattık. Bu da işimizi kolaylaştırdı” diye konuştu.

Başarısız sonuçların temelinde gol kısırlığının yattığını yineleyen tecrübeli teknik adam, “Her maçta çok sayıda pozisyon üretmemize rağmen son vuruşlardaki sıkıntı yüzünden sonuç alamadık. Ç.Rize önünde yine çok kaçırdık ama bu kez şans yüzümüze güldü” dedi. Kalpar, maçı şöyle özetledi: “Defansla orta saha arasında topa sahip olup, oyunu boş alanlara yaydık. Koşan, yıpratıcı özelliğe sahip Halil’i ilk 11’de tercih ettik. Rakibe oyun olarak da üstün geldik. Futboldan da sonuçtan da memnunum.”

Haberin Devamı

“İyi takım olduğumuzu gösterdik”
Göztepe Başkanı İmam Altınbaş’ın hafta içindeki, “Herkes gider o kalır” açıklamasına rağmen Rize karşılaşmasında gergin olduğunu gözlerden kaçmayan Hüseyin Kalpar, “Türkiye’de kazanırsan iyi, kaybedersen kötüsün” dedi ve sözlerini şöyle noktaladı:

“Ama doğru olan bu değil. Bana göre sahada koşmayan, isteği olmayan takım, adı, kadrosu ne olursa olsun zayıftır. Mücadele gösteren iyi takımdır. Biz iyi takım olduğumuzu, yerimizi hak etmediğimiz gösterdik. Haksız yenilgiler defterini kapattık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!