Arkas Otomotiv’de avantajlı kampanya

Güncelleme Tarihi:

Arkas Otomotiv’de avantajlı kampanya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2013 17:23

ARKAS Otomotiv Peugeot, segmentlerinin beğenilen modellerinden olan Peugeot 208, 308, 3008 ve 5008’i haziran ayında satın almak isteyen müşterilerine, avantajlı faiz oranlarıyla Kasım ayında ödeme imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

 “Şimdi Al, Kasım Ayında Ödemeye Başla” kampanyası kapsamında binek araç sahibi olmak isteyenler, 48 aya varan vade ve yüzde 0’dan başlayan faiz oranlarıyla Peugeot sahibi olabiliyor. Peşin alım yapmak isteyen binek araç müşterileri ise 6 bin TL’ye varan indirimlerden yararlanabiliyor. Ayrıca, ticari araçlarda KOBİ’lere özel avantajlar Haziran ayında da devam ediyor.

200 beygirlik aslan

Yepyeni bir sürüş keyfi sunan 208 GTi, sportif segmente konfor, çok yönlü kullanım ve iç mekan genişliği gibi nitelikler getiriyor. Ayrıca, yarışlardaki başarılarıyla GTi efsanesinin çağdaş yorumu Peugeot 208 GTi, eğlenceli ve şık tasarımı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Peugeot Finans imkanlarından yararlanarak cazip ödeme koşullarıyla sahip olunabilecek yeni Peugeot 208 GTi, 57 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Peugeot Arkas Otomotiv’de satılıyor. ? İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!