Arkadaşları tatilde onlar okul boyuyor

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşları tatilde onlar okul boyuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 00:00

İstanbul Robert Koleji’nden 12 öğrenci, tatil başlayınca Akhisar’ın Çamönü Köyü’ne gelip ilköğretim okulunu boyamaya başladı.

Haberin Devamı

İSTANBUL Robert Koleji 9’ncu sınıftan 12 öğrenci, Akhisar’ın Çamönü Köyü’ndeki Ertuğrul Özçubukçu İlköğretim Okulu’nu boyuyor.
Akhisarlı Barış Başaran ve Gizem Işılay Elmacı’nın önerisiyle Ecegül Bayram, Deniz Bahadır Fırat, Derya İnal, Efe Atikkan, Bora Güner, Cemre Necefbaş, Berkant Çağal, Deniz Kotiloğlu, Selin İnsel, Yasemin Gümüş köye geldi. Resim öğretmenleri İngiliz John Dew önderliğinde harekete geçen öğrencilere Marshall Boyaları da destek oldu.
Projenin mimarı olan Ecegül Bayram, okulun boyasını 10 güne kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi, “Bizlere imkan sağlayan, yardımcı olan okul yönetimine, evlerinde bizi misafir eden köy halkına teşekkür ediyoruz. Evimizden, ailemizden uzakta da olsak böyle bir kutsal bir hizmeti seve seve yerine getiriyoruz ve çok mutluyuz” dedi.
Dew da, Akhisar ve Çamönü Köyü’nü çok şirin bulduğunu ve halkının konuksever olduğunu söyledi, “Öğrencilerim çok güzel bir iş yapıyor. Onlarla birlikte burada olmaktan mutluyum. Öğrencilerim, iş bitip de eserlerini görünce, büktün yorgunluklarını unutacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!