Arınç rüzgar gibi geçti

Güncelleme Tarihi:

Arınç rüzgar gibi geçti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 00:00

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç’la birlikte hafta sonunu memleketi Manisa’da geçirdi.

Haberin Devamı

Arınç ilk olarak Öğretmenevi’ndeki Fatih Yapı Kooperatifi’nin kura çekim törenine katıldı. Bülent Arınç, basına kapalı etkinliğin ardından Manisa Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin toplu sünnet şölenine katıldı. 76 ihtiyaç sahibi ailenin çocuğu için gerçekleştirilen organizasyonu sağlayan kişilere teşekkür eden Arınç, çocuklara kol saati hediye etti, toplu fotoğraf çektirdi.

Bülent Arınç, buradan Fatih Düğün Salonu’na geçti, Tezcan-Nermin Ödemiş’in kızları Fatmanur Ödemiş’le Hasan Hüseyin-Emine Akgöz’ün oğulları Esat Mahmut Akgöz’ün nikah törenine katıldı, şahitlik yaptı, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Memleketim’e eşlik etti

Arınç ve eşi, daha sonra üç semavi dinin mensupları ve din adamlarından oluşan Hatay Medeniyetler Korosu’nun Anemon Otel’de verdiği konsere katıldı, finaldeki “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını protokolle birlikte hep birlikte seslendirdi.

Haberin Devamı

Ağabeyi Prof. Ümit Doğay Arınç’ın kurucu rektörlük yaptığı Celal Bayar Üniversitesi’ni yeni akademik yılının başlaması nedeniyle düzenlenen törene de katılan Bülent Arınç, öğrencilere seslenerek, “Sizler geleceğini Avrupa’nın vize kuyruğunda arayan gençler değilsiniz. Sizler alnı açık, başı dik bir kuşaksınız. Devlet dairesinde orta halli memur olmayı hedeflemeyin, en üst seviyede CEO olmayı, dekan ve rektör olmayı hedefleyin. Bunları boş hayal olarak görmeyin” dedi. Rektör Prof. Mehmet Pakdemirli, üniversiteye katkılarından ötürü Arınç’a teşekkür plaketi verdi.

Bülent Arınç, Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura’nın, eşi Nihal Akçura adına yaptırdığı Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin temelini de attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!