Arena'da derbi ateşi

Güncelleme Tarihi:

Arenada derbi ateşi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:00

PTT 1.Lig’de sezonun ilk İzmir derbisinde bu akşam saat 20.00’de Bucaspor ile Karşıyaka, Buca Arena’da kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de sezonun ilk derbi ateşi Arena’yı saracak. İzmir’in iki güzide kulübü Bucaspor ile Karşıyaka, bu akşam saat 20.00’de başlayacak maçta kozlarını paylaşacak. Sonucu merakla beklenen randevu TST Spor’dan naklen ekrana gelecek ve tüm Türkiye’nin gözü İzmirlilerin üzerinden olacak.

Evsahibi Bucaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar zor bir maça çıkacaklarını belirterek, “Kazanıp üç puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi. KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, “Doksan dakikanın derbinin ruhuna uygun tamamlanmasını diliyor, kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu. İki genç teknik adam da İzmir’in ve kulüplerinin adına yakışır, dostluğun, centilmenliğin herşeyden önde geldiği bir mücadele temenni etti.

Fırtına, 2-1 önde
İki takım arasında bugüne dek oynanan dört 1.Lig maçında Bucaspor 2, Karşıyaka 1 galibiyet alırken, 1 derbide eşitlik bozulmadı. Geçen sezon ilk randevu 0-0 sonuçlanırken, rövanşta gülen 2-0’lık skorla Bucaspor olmuştu.

Haberin Devamı

KSK’ye DERBİ YASAK
Bucaspor’un isteği üzerine sarı-lacivertlilerin evi olan Buca Arena’da oynanacak derbi maça Karşıyakalı taraftarlar alınmayacak. Bucasporlular ise zevkli maçı kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün içinse 20 TL ödeyerek izleyebilecek.

Bucaspor çift tabanca
Bucaspor, ilk kez bir derbiye evsahipliği yapacak Buca Arena’ya sakat olan Berkay ve Taylan ile cezalı Mehmet İncebacak ve Fahri’den yoksun çıkacak. Fırtına, Kaf-Kaf’ı etkili silahları Mehmet Batdal ve Dahmane ikilisiyle yıkmaya çalışacak

Karşıyaka Emre zamanı
Sakatlıklarını atlatan Adnan, Taha ve Muharrem’in forma giyebibileceği KSK’de derbi öncesi eksik yok. İlk 3 hafta aynı 11’i sahaya süren kurmayların, derbiye Banahene’nin yerine Emre, Caner’in yerine ise Onur Türk’le çıkması bekleniyor. 

STAT: Buca Arena
SAAT: 20.00
HAKEM: Kutluhan Bilgiç

BUCASPOR
Ömer - Okan - Efe - Henrique - Alparslan - Zafer - Civar - Aykut - Erkan - Dahmane - Mehmet Batdal

KARŞIYAKA
Necati - Sercan - Onur Akbay - Cemil - Orhan - Dalmat - Fatih - Adnan - Ahmet - Onur Türk - Emre

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!