Anadolu Ateşi İZSİAD için yanacak

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Ateşi İZSİAD için yanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 15:09

İZMİR Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), dünya turu kapsamında Amerika, Rusya ve Çin’de gösteriler yapan Anadolu Ateşi’ni 3 Eylül’de İzmirlilerle buluşturacak.

Haberin Devamı

Anadolu Ateşi İZSİAD için yanacak

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfitiyatrosu’nda saat 21.00’de başlayacak olan etkinlikte, Anadolu Ateşi 15. Yıl Özel Gösterisi ile sevenlerinin karşısında olacak. Misafirlerin görsel ve müzikal bir şölen izleyeceklerini belirten İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, "Dünyanın pek çok yerinde binlerce gösteri sergileyen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nu İZSİAD olarak Bornova’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türk kültürünü bütün dünyaya tanıtan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun 15. Yıl Özel Gösterisi’ni sevenleri ile buluşturmak bizlere heyecan veriyor. İZSİAD olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin, ülke ve bölge tanıtımına katkısının farkındayız. Bu amaçla bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Aynı şekilde gecenin ana sponsorluğunu üstlenen dernek üyemiz Megapol Group’un değerli yöneticisi Selim Gökdemir ve yetkililerine de sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Bu özel gecede İzmirli hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’de Aspendos, Kuşadası, Çeşme ve Bodrum gösterileri ile on binlerce seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu 3 Eylül Perşembe akşamı Bornova’da da yaklaşık 5 bin kişinin karşısına çıkacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!