Altınordu'da Yener korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Altınorduda Yener korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 13:32

PTT 1'inci Lig'de deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçına hazırlanan Altınordu'da Yener Arıca'nın sol arka adalesinden bir kez daha sakatlanması teknik heyeti korkuttu. Hazırlık döneminde yine sol arka adalesinde yırtık tespit edilen ve kamp çalışmalarına katılamadığı için ilk 2 hafta forma giyemeyen gurbetçi futbolcunun 2 gün dinlendirildikten sonra çekilen MR'ının temiz çıkmasıyla teknik heyeti rahatlattı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki futbolcunun görev aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Alanyaspor, Kardemir Karabükspor ve Vartaş Elazığspor müsabakalarında yenilgi yüzü görmeyen Altınordu, bu periyotta çıkışa geçerek 8 puanı hanesine yazdırdı. Yener, 3-1'lik Alanyaspor galibiyetinde bir de penaltı golü attı. Yarın takımla çalışmalara başlayacak gurbetçi oyuncunun Adanaspor deplasmanında ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

GÖKSU'NUN MUTLU GÜNÜ

Altınordu Kaptanı Göksu Türkdoğan, ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Tecrübeli futbolcunun eşi Ceren Türkdoğan, dün Egepol Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Türkdoğan çifti, Masal ismini verdikleri minik yavrularıyla objektife poz verirken, deneyimli forvetin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!