Altınordu-Göztepe zorlu derbide karşılaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Altınordu-Göztepe zorlu derbide karşılaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 14:26

PTT 1'inci Lig'de Altınordu ile Göztepe, yarın İzmir derbisinde karşı karşıya gelecek, Atatürk Stadı'ndaki mücadele saat 15.30'da başlayacak.

Haberin Devamı

Koray Gençerler'in yöneteceği karşılaşmayı TRT Spor yayınlayacak. Altınordu'da Berkay iyileşirken, Halil İbrahim'in durumu maç saatinde netleşecek. Gözepe'de cezalı Gosso ile sakatlığı süren Emrah ve İsa forma giyemeyecek. Derbide bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi. Ev sahibi konumundaki Altınordulu taraftarlar kapalı, Göztepeli futbolseverler ise kontenjan kısıtlaması olmadan açık tribünden maçı seyredebilecek.
İzmir'in iki köklü kulübü 2006-07 sezonundan sonra ilk kez bir lig maçında karşılaşacak. İki ekip son defa 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 21 Ocak 2007'de Alsancak Stadı'nda karşı karşıya gelmiş, derbiyi Altınordu 1-0 kazanmıştı. Göztepe ve Altınordu'nun yolu, 8 yıl sonra bu kez PTT 1'inci Ligi'nde kesişti.
Son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak çıkışa geçen Altınordu 12 puanda, son 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkarıp liderlik hesapları yapmaya başlayan sarı kırmızılı takım ise 15 puanda bulunuyor. Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, "Hak eden kazansın" mesajı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!