Altay'ın melekleri

Güncelleme Tarihi:

Altayın melekleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 16:41

TÜRKİYE Hentbol Federasyonu'nun özel davetiyle ile bu sezon Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Altay, hedefini Play-Off olarak belirledi.

Haberin Devamı

İlk maçında Bursagücü Gençlik'i evinde 40-7 mağlup ettikten sonra ikinci sınavında deplasmanda Ayyıldızspor'a 32-24 kaybeden siyah-beyazlılar, pazar günü saat 17.00'de Serdar Yereli Spor Salonu'nda konuk edeceği Hentbolspor'u gözüne kestirdi. Genç bir kadroyla mücadele ettiklerini dile getiren Antrener Güler Yay, "Amavımız ilk 8'de yer alıp Play-Off'a kalmak. İki tecrübeli yabancı transfer edebilirsek Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İzmir'in hentbolda ivme kazanması gerektiğinin altını çizen Güler Yay, "Göztepe erkek hentboluna yatırım yaparak yeni bir heyecan yarattı. Ancak rekabetin artması için köklü kulüplerimizin hentbol şubelerini faaliyete geçirip, bu branşa yatırım yapması gerekiyor. Altay olarak şubemiz, eski yöneticilerin katkılarıyla, gönüllülük esasıyla ayakta duruyor. Tesis konusunda sıkıntılar yaşıyoruz, antrenmanlarımızı yapacak salon bulmakta zorlanıyoruz. Her şeye rağmen disiplinli çalışarak emin adımlarla ilerleyeceğiz. Takımı biraz gecikmeli oluşturduk, ancak taşlar zamanla yerine oturacak ve arayı kapatacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!